Neten olvastam nincs rá válasz ez egy ilyen találós kérdés szerű. Mi lehet a megfejtés?
Kérdés: Van egy sziget. Az egyetlen hídon, mely a szigetet a szárazfölddel összeköti őrök állnak. A sziget körül vérszomjas krokodilok úsznak. Az őrök feladata az, hogy aki a hídra lép, hogy betérjen a szigetünkre és hazudik, azt a krokodilok közé dobják, aki igazat mond, azt a tigrisek közé hajítják. Aki azonban rendelkezik józan paraszti ésszel, az mégis be tud jutni. A kérdés az, vajon mit kell mondania, ahhoz, hogy őrök beengedjék.
szerintem semmit:D
"Én mindig hazudok"
Így nem tudják eldönteni az őrök ,hogy most hazudik vagy sem:D
"A krokodilok közé fogtok dobni." Nem dobhatják a krokodilok közé, mert akkor igaz lenne, amit mondott, oda pedig a hazugok kerülnek. Az oroszlánok közé pedig akkor kerülhetne, ha igaz lenne az, hogy a krokodilok közé dobták.
Oké, ha őr lennék, bedobnám a krokodilok közé, aztán ráengedném az oroszlánokat is:P lehet hogy jobban jár, ha inkább nem mond semmit, akkor nem lehet tudni, hova kell dobni...:)
Mint már előttem mondták: "Kedves őrök, ti engem a krokodilok közé fogtok dobni."
Erre a strázsa: - Anyád!
És már be is mehetsz.
Tényleg az a helyes válasz h a Krokodilok közé fogtok dobni.
Mi ezt úgy vettük h egy barlang előtt egy nagy sárkány van ha igazat mondasz akkor feldarabol, ha hazudsz akkor megesz. De a válasz ugyanaz : Te sárkány, Meg fogsz engem enni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!