18 éves leszek. Árvának érzem magam. Egy árva kisgyerek. Olyan pici meg törékeny és. Kr-va. Lehetetlen. Mit csináljak? "Hol vagyok"?
Úgy értettem, hogy van egy stílusod (ahogy írsz, fogalmazol), és ez alapján könnyen felismerlek, hol így, hol úgy. Gyakran használod ugyanazok a sémákat, kifejezéseket, ismétled magadat többször. Az oldalon legalább 4 kérdésben ismertem rád (akár stílus, akár smiley (:§) alapján), ráadásul a blogod is olvastam. Innen jött az Anne Frankos utalás. Na most, ha mégis tévednék, akkor elnézést kérek tőled, de szerintem te vagy. Nem tudom, hogy mi lehet a bajod, de az biztos, hogy valami probléma van az életedben. Pszichológushoz jársz? Ő talán segíthet.
14.35
NEM vagy árva!!!!NEM vagy kis gyerek.gyerek,de nem kisgyerek.17 vagy,és egyedül.egyedül.egyedül.miért vagy egyedül?NEM vagy egyedül.most egyedül vagy?miért?
nem vagy Marilyn.se lola se Anne.TE te vagy.egyedül.és mégsem.Itt vagy.A földön.A gép elött.és nem tudod ki vagy és miért vagy és egyedül vagy. miért?
mel92
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!