Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » 18 éves leszek. Árvának érzem...

18 éves leszek. Árvának érzem magam. Egy árva kisgyerek. Olyan pici meg törékeny és. Kr-va. Lehetetlen. Mit csináljak? "Hol vagyok"?

Figyelt kérdés
Nem akarok egyedül lenni. Nem akarok beszélgetni. Marilyn Monroe egy szerep. Egy Üresség. Megfulladok. és meghalok.. most. El akarok bújni egy testben! De komolyan! Belebújni egy puha de igazán szilárd testbe és szétáradni minden apró kis sejtjében mint a levegő. Összemosódni a fénnyel. Süppedek. Tudoim hogy hülyeségeket írok, ezek valós érzések, és amugy is most erre mit szólhatna bárki is?? De jól esik leírni. Én egyszeűen megfulladok. fogalmam sincs hol vagyok. Tényleg! Fantasztikus kérdés! Szerinted hol vagyok?
2009. júl. 29. 13:48
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
63%
Pszihológus látott már?Ajánlom menj el!
2009. júl. 29. 14:42
 12/17 anonim ***** válasza:
85%

Úgy értettem, hogy van egy stílusod (ahogy írsz, fogalmazol), és ez alapján könnyen felismerlek, hol így, hol úgy. Gyakran használod ugyanazok a sémákat, kifejezéseket, ismétled magadat többször. Az oldalon legalább 4 kérdésben ismertem rád (akár stílus, akár smiley (:§) alapján), ráadásul a blogod is olvastam. Innen jött az Anne Frankos utalás. Na most, ha mégis tévednék, akkor elnézést kérek tőled, de szerintem te vagy. Nem tudom, hogy mi lehet a bajod, de az biztos, hogy valami probléma van az életedben. Pszichológushoz jársz? Ő talán segíthet.

14.35

2009. júl. 29. 14:51
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
mitől félsz? maagdtól? hova tetted a sok értéket,ami benned van? miértnem mersz beszélgetni? mitől félsz? mitől félsz? nem bánt senki,csak magadat bántod,ha üres szerep mögé bújsz. nézz a tükörbe,vedd elő a régi fotóidat, a naplód,beszélgess anyukáddal,rokonaiddal,régi barátaiddal és kezd el keresni saját magadat. ne a szerepeket,divatot keresd,hanem magadat. mikor megtalálod már nem lesz üresség!
2009. júl. 29. 16:53
 14/17 anonim ***** válasza:
70%
többszörös személyiség szindrómában szenvedsz
2009. júl. 29. 17:25
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
ma 14:51, nem tudnád a blogjaát belinkelni, tetszik ahogy ír. Kíváncsi lettem.
2009. júl. 29. 18:41
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

A blogja:

www.vak-let.blog.hu

2009. júl. 29. 18:55
 17/17 anonim ***** válasza:

NEM vagy árva!!!!NEM vagy kis gyerek.gyerek,de nem kisgyerek.17 vagy,és egyedül.egyedül.egyedül.miért vagy egyedül?NEM vagy egyedül.most egyedül vagy?miért?

nem vagy Marilyn.se lola se Anne.TE te vagy.egyedül.és mégsem.Itt vagy.A földön.A gép elött.és nem tudod ki vagy és miért vagy és egyedül vagy. miért?

mel92

2009. aug. 1. 23:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!