Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan szokjak le arról, hogy...

Hogyan szokjak le arról, hogy a csajok tetszenek? Vagy ez lehetetlen?

Figyelt kérdés

Állandóan csajokról fantáziálok, csajjal szeretnék lenni, pasival már nem is érzem jól magam.:S

22/L

2010. aug. 13. 12:41
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Tehát a kérdésed az, hogyan szokj le arról, hogy leszbikus vagy? Nyilván tudod, hogy ez nem így működik.
2010. aug. 13. 12:44
 2/17 anonim ***** válasza:
90%
Miért akarsz leszokni olyanról ami neked jó? Ha te azt érzed, hogy a lányokhoz vonzódsz akkor hajrá. Ne hagyjad, hogy a társadalom mondja meg neked mi a jó.
2010. aug. 13. 12:45
 3/17 anonim ***** válasza:
Miért akarsz erről leszokni? Te erről nem tehetsz és ezzel senkit nem bántasz meg! Te ugyanolyan értékes ember vagy, mint bármelyik jó szándékú ember, semmivel sem kevésbé jó!!!
2010. aug. 13. 12:45
 4/17 A kérdező kommentje:
Mert nem tudnám felvállalni. Sok olyan embert megbentanék ezzel, ha megtudnák.:S
2010. aug. 13. 12:47
 5/17 A kérdező kommentje:
*Sok számomra fontos embert megbántanék ezzel.
2010. aug. 13. 12:49
 6/17 anonim ***** válasza:
89%
Az egyik barátnőm ugyanezen ment végig pár évvel ezelőtt. Először tagadta magának is, aztán titkolta mindenki előtt, majd amikor nekem elmondta, az volt az első, amit hozzátett, hogy de ő nem akar se párkapcsolatot se semmit. Aztán szépen lassan elmondta egyre több embernek, elkezdett lányokkal ismerkedni, lett egy szép párkapcsolata, elmondta anyujának, aki ezen először teljesen kiverte a balhét, de végül belenyugodott, és most boldog. Ezt a boldogságot mindenki megérdemli, Te is. A sok, számodra fontos ember egy része biztosan megérteni, és ha vannak is itélkezősebbek közöttük, velük is meg fogod tudni oldani valahogy a helyzetet. Én drukkolok Neked! Nem könnyű, de a boldogságod függ tőle.
2010. aug. 13. 12:54
 7/17 anonim ***** válasza:
33%
Ne is vállald fel, társadalom szégyene lennél. Annyi jó pasi van.
2010. aug. 13. 12:55
 8/17 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.:)

Nem vagyok én olyan bátor, h felvállaljam. Senki sem tud erről, még unokatesóm sem, akinek mindent elmondok. És úgy érzem, h sosem fogom elmondani. Marad az én kis titkom, ami elég nehéz.

Apum nagyot csalódna bennem, és nem tudom, h hogyan reagálna. Nem szívesen kockáztatnám a mostani nagyon jó kapcsolatunkat. Ő a példaképem és mindent megtesz értem. Nem szeretném ha ez változna.:S

2010. aug. 13. 12:58
 9/17 A kérdező kommentje:
Igen, sok a jó pasi, de mit ér, ha nem érdekelnek, nem vonzanak...:S
2010. aug. 13. 13:01
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem vállald fel. Igaz sok jó pasi van és? Legalább több jut nekünk. Szerintem ha igazán szeretnek akkor megértik. Én nem vagyok lezbi, de ha az lennék apám azt mondta, hogy már csak az hiányzik, de tudom, hogy ha az lennék akkor elfogadna. Az anyukám meg biztos megértene. Amúgy nem értem ha az uncsi tesodnak nem mered elmondani akkor egy csapat idegenek miért?
2010. aug. 13. 13:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!