Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért van az, hogy nekem a...

Miért van az, hogy nekem a 30-40 év közötti pasik tetszenek? L/15

Figyelt kérdés
2011. aug. 8. 08:53
 1/8 anonim ***** válasza:
71%
Talán apakomplexus. De ugye nem d*gtál velük?
2011. aug. 8. 08:54
 2/8 k4lm0p1r1n válasza:
hááát... attól függ mi tetszik bennük... ha a testszerőzet akkor az fétis. ha a ráncok akkor nemtudom... de az apa komplexus is lehet ok...
2011. aug. 8. 09:01
 3/8 anonim ***** válasza:
Bocsi, hogy nem választ adok a kérdésedre, de én is pontosan ugyanígy vagyok vele! Egy "mostani" fiatal srác se tetszik. Viszont van egy olyan felnőtt, akibe teljesen beleszerettem. Nekem pl. személy szerint az tetszik bennük, hogy nem cuki pasik, hanem vonzó férfiak. Érettek. Meg a mostani srácok annyira ugyanolyanok, egyéniségük sincs (tisztelet a kivételnek) De szerintem ez nem nagy baj, mert nemsoká mi is felnőttek leszünk és akkor már nem lesz ez gond! :) 14/L
2011. aug. 8. 10:34
 4/8 A kérdező kommentje:

Csak távolról figyelem őket!Azok a pasik tetszenek,akiken nem látszik az hogy 30-40 évesek,hanem kb.25nek néznek ki!

Nekem főleg az arcuk tetszik.

Köszönöm a hozzászólásokat mindenkinek! :-)

2011. aug. 8. 11:17
 5/8 anonim ***** válasza:

Pont ez a fajta vagyok :-P

De látom törölgetik a hozzászólásaim ... :-(

2011. aug. 8. 11:21
 6/8 anonim ***** válasza:
engemis töröltek de miaf@sznak.
2011. aug. 8. 12:55
 7/8 anonim ***** válasza:
34%

gerontofília

a legtöbb nő ilyen. az sem árt ha az illető magas, sok pénze van, és közismert

2011. aug. 8. 17:48
 8/8 anonim ***** válasza:

17:48:

Magasnak magas vagyok, a többi almás ... :-(

2011. aug. 8. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!