Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » 18 éves leszek. Árvának érzem...

18 éves leszek. Árvának érzem magam. Egy árva kisgyerek. Olyan pici meg törékeny és. Kr-va. Lehetetlen. Mit csináljak? "Hol vagyok"?

Figyelt kérdés
Nem akarok egyedül lenni. Nem akarok beszélgetni. Marilyn Monroe egy szerep. Egy Üresség. Megfulladok. és meghalok.. most. El akarok bújni egy testben! De komolyan! Belebújni egy puha de igazán szilárd testbe és szétáradni minden apró kis sejtjében mint a levegő. Összemosódni a fénnyel. Süppedek. Tudoim hogy hülyeségeket írok, ezek valós érzések, és amugy is most erre mit szólhatna bárki is?? De jól esik leírni. Én egyszeűen megfulladok. fogalmam sincs hol vagyok. Tényleg! Fantasztikus kérdés! Szerinted hol vagyok?
2009. júl. 29. 13:48
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
85%
És most mi a valós problémád?Egy kicsit lényegretöröbben is írhattál volna.Mit jelent pontosan az, hogy : "Marilyn Monroe egy szerep" ?
2009. júl. 29. 13:57
 2/17 anonim ***** válasza:
85%
Én sem értem ezt az össze-visszaságot...:SSS
2009. júl. 29. 14:01
 3/17 anonim ***** válasza:
57%
Szerintem ezt a "Humor" kategóriába kellene rakni... Szerintem agyadra ment a meleg. Kérj beutalót egy pszichiáterhez!
2009. júl. 29. 14:02
 4/17 A kérdező kommentje:
Mailyn Monroe ergy szerep, illetve sok sok szerep, egy semmi egy nulla, a megtestesült Minden, a megtestesült ellentét, kuszaság, őbenne minden benne van; de igazából nem létezik, olyan mint egy illúzió; Norma Jeane aki meg ugye "mailyn-é"r lett, egy kis senki, mert hiába rohan hiába keresi a mindenségben, úgy sem találja meg soha önmagát és ezért olyan üres. Ugyanúgy üres mint Marilyn. És retteg.
2009. júl. 29. 14:19
 5/17 anonim ***** válasza:
97%
Ok, ezt értem.De ezt a M.M-s dolgot azért írtad, mert hasonlitasz rá? vagy mi?Olyan az életed , mint az övé??
2009. júl. 29. 14:22
 6/17 A kérdező kommentje:
szerintem olyan vagyok mint marilyn monroe.
2009. júl. 29. 14:30
 7/17 anonim ***** válasza:
83%
Esetleg Anne Frank? Anne-nak még nem érezted magad?
2009. júl. 29. 14:35
 8/17 anonim ***** válasza:
75%
Semmi baj, érezd magad Marilyn Monroe-nak! Én lány létemre Michael Jacksonnak érzem magam, meg olyan akarok lenni mint ö :)
2009. júl. 29. 14:37
 9/17 A kérdező kommentje:
Hogy érted ezt az Anne Frankot?
2009. júl. 29. 14:38
 10/17 anonim ***** válasza:
53%

Azt nem tudom, hol vagy, csak azt hol lenne a helyed! :D :D :D

(Nem, nem a diliházban, mert nem vagy dilis, a valódi őrültek nem így viselkednek. A térdemre fektetnélek, míg jól kiporolom a hátsódat!) :P

2009. júl. 29. 14:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!