Baj, ha nem átlagos életre vágyom, ha nem elégszem meg a
"kicsivel"?
Figyelt kérdés
Tehát amikre vágyom, az nem egy munkahely, amire minden nap be kell járni, mindig ugyanaz nap mint nap.. Pezsgő életet szeretnék, ami egyben nyugodt is. Dolgozni szeretek, de nem azt a fajta lekorlátozottságot, ami ebből fakad. Ha őszinte szeretnék lenni, az a baj velem, hogy szeretem a szabadságot, és ha ketrevcbe zárva érzem magam, akkor depresszióba esek. Kell a színes, mozgalmas élet. Nehéz lesz kitörni hisz nincs meg hozzá a hétterem, de mit tegyek? Próbáltam belenyugodni a körülményekbe, erőltettem magam, de nem ment. Ha elfolytom, akkor máshol üt vissza a dolog.
2012. szept. 6. 15:28
1/8 A kérdező kommentje:
Családot is szeretnék, de kicsit később talén, vagy egy olyan párt, aki hasonló gondolkodású, és akivel kiegészítjük egymást. Nem tudom, találok-e ilyen embert, de reménykedem.
Kitudsz törni, semmi se lehetetlen. Olyan életed lesz, amilyet választasz. A gondolataidban dől el minden. Ha luxuséletet akarsz olyan lesz, ha átlagosat átlagos. Ha szegény akarsz lenni, akkor szegény leszek. Ez így működik.
2012. szept. 6. 15:34
3/8 anonim válasza:
Dehogy baj,én is ilyen vagyok :)
2012. szept. 6. 15:37
4/8 anonim válasza:
Sőt jobb is, ha ilyenek vagytok, és merjetek nagyra vágyni, mert mindenki megérdemli.
2012. szept. 6. 15:38
5/8 anonim válasza:
Dolgozol már? Ha igen, és azért érzed magad ketrecben, akkor rossz munkát választottál... Hivatalban /irodában ülsz? Nem neked való.
Olyan munkát válassz, ami izgalomba hoz, amit imádsz, ami változatos, és ami a LEGJOBBAT HOZZA KI BELŐLED...
2012. szept. 6. 15:38
6/8 anonim válasza:
Aki gazdag, az otthon ülhet a fenekén.
Aki nem gazdag, az járjon dolgozni.
2012. szept. 6. 16:06
7/8 anonim válasza:
Egyáltalán nem baj ez. Elvileg én is így vagyok, gyakorlatilag meg csak parkolópályán vagyok, de már nagyon unom!
2012. szept. 6. 16:33
8/8 anonim válasza:
Családot.. szerintem max. egy barátra/társra TÁRSASÁGRA lenne csak szükséged, hogy élezhesd az életet XD
Le vagy xarva csabika :'D sosem fogsz előrébb jutni nyomorék vagy TÁDÁDÁÁÁ A NAGY IGAZSÁG EMBEREK!!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!