Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Tizen és huszonévesek! Öngyilk...

Tizen és huszonévesek! Öngyilkosság?! Vélemény?!

Figyelt kérdés

Lennél e öngyilkos, ha évek óta értelmetlennek látod az életedet, a családodra nem számíthatsz, a barátaidat időközben elveszted ( részben mert hullasz szét egyre jobban és eltávolodsz tőlük, részben meg mert sok volt köztük a rosszul megválogatott aki az első nagyobb problémádnál magadra hagy ). Az egész tetőpontja pedig a szerelmeddel való szakítás kb 7 hónappal ezelőtt, azóta főleg nem találod az élet értelmét. Végre azt hitted lesz egy ember akire számíthatsz, őrülten szerelmesek vagytok, és hirtelen mégis szakítás lesz belőle. Amit a lány helyrehozna .. Könyörög, megalázkodik, fut a fiú után .. A fiú egyszer úgy viselkedik mintha még lenne remény, egyszer meg azt írja, már nem kell neki a lány.

Lennél e öngyilkos, ha még a családod is (akire elvileg mindig támaszkodhatsz .. ) érezteti veled (tettekkel, szavakkal), hogy teher vagy ? Ha a szerelmednek láthatatlan vagy ? Ha a barátaidat elveszted ? Ha nem marad senkid ?

Csak kíváncsiságból kérdezem.:)

2012. szept. 6. 13:24
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
mennyiszer mondtam hogy majd jobb lesz... sajnos eddig nem jött be. és nem is látok sok esélyt rá hogy így legyen. én ennél rosszabb helyzetben vagyok. és igen, lennék. leszek is.
2012. szept. 10. 20:11
 12/20 anonim ***** válasza:
Ne legyél! Keress inkább valamilyen vallást magadnak!
2012. szept. 10. 23:47
 13/20 A kérdező kommentje:
20:11 van kedved beszélgetni üzibe?
2012. szept. 11. 18:47
 14/20 anonim ***** válasza:
vallást? :DDDD ezen most nagyon nagyot nevettem.
2012. szept. 11. 20:40
 15/20 anonim ***** válasza:
beszélgetni? nem tudom.
2012. szept. 11. 20:41
 16/20 anonim ***** válasza:

"vallást? :DDDD ezen most nagyon nagyot nevettem."

Nem tudom mi ebben a vicces, van választék bőven!

2012. szept. 12. 01:01
 17/20 anonim ***** válasza:
ateista vagyok.
2012. szept. 12. 15:00
 18/20 anonim ***** válasza:

Ez baj. Ugyanis 4 lehetőség van.

1. Van Isten, és hiszel benne

2. Van Isten, de nem hiszel benne

3. Nincs Isten, és hiszel benne

4. Nincs Isten, és nem hiszel benne

1. Okés, a dolog, de ne legyél öngyilkos, mert a pokolba kerülhetsz. Ha viszont nem leszel öngyilkos, akkor meg a mennybe juthatsz.

2. Ebben az esetben szintén a pokolra kerülhetsz.

3.-4. Halálod után nem történik semmi, de mivel meghaltál, ezt észre sem veszed.

Szóval a legjobb megoldás hinni Istenben, és nem szabad öngyilkosnak lenni.

2012. szept. 12. 15:29
 19/20 anonim ***** válasza:
utolsó. amit mondtál az úgy ostobaság, ahogy van. nem is kezdem el itt elmagyarázni hogy miért...
2012. szept. 12. 16:42
 20/20 anonim válasza:
én megtenném.
2012. szept. 12. 22:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!