Van itt olyan, akinek tele van a hócipője, és úgy érzi már csak egy hajszál választja el egy jó kis öngyilkosságtól, mégsem tenné meg soha? Mi tart vissza?
Figyelt kérdés
2012. máj. 4. 21:41
1/13 anonim válasza:
Én néha már ott tartok, hogy elegem van és... de aztán mindig azonnal megszólal egy vészcsengő a fejemben, hogy NEM szabad!!! Mi tart vissza? A Családom és a hitem. Nincs jogom fájdalmat okozni azoknak, akik szeretnek! ...és mivel hívő vagyok, kizárt, hogy bármi rosszat tegyek magammal. Szóval sosem gondolom komolyan, mindig csak akkor vagyok ilyen dilis, mikor mélyponton vagyok.
2/13 anonim válasza:
volt egy-két ismerősöm, aki ezt a megoldást választotta és akadt köztük olyan, aki úgy intézte, hogy nekem legyen "szerencsém" elsőként értesülni erről... azóta tudom,hogy ebben az "élményben" nem szeretnék senkit sem részesíteni... úgyhogy muszáj a természetre bíznom a dolgot, addig meg próbálom észrevenni a jót is...bár nagyon bujkál az a kis dög.
3/13 A kérdező kommentje:
Dettó. Amikor nekem is összejönnek a dolgok, ami mostanában egyre sűrűbben esik meg, képes lennék mindennek véget vetni... De aztán megszólal a lelkiismeretem, hogy nem, ilyenre még gondolni sem szabad, mert mi lesz azokkal, akiket magam mögött hagynék, és persze a hit is tiltja, s én szeretnék minél jobb keresztény lenni.
2012. máj. 4. 21:55
4/13 A kérdező kommentje:
Igen, nagyon szét kell nézni ebben a világban, hogy az ember észre tudja venni a jót...
2012. máj. 4. 21:57
5/13 anonim válasza:
Engem csak a 2 kisbabám tart vissza... Hátha mégis jobb nekik, ha fel tudom őket nevelni.
6/13 A kérdező kommentje:
Ez most elég nagyképűen hangozhatott, hogy szeretnék minél jobb keresztény lenni, de tényleg nem volna rossz.
Húha, elég vacak lehet, hogy ott van a plusz nyomás, hogy a 2 gyerekednek szüksége van rád, miközben neked a könyöködön jön ki az egész.
2012. máj. 4. 22:43
7/13 anonim válasza:
Már semmi sem tart vissza. Rongyos lelkem a végét járja. Bár mégis én vagyok a legnyomorultabb az emberek között, mégsem érdekel ez az öngyilkosság téma. Talán valakinek még sikerül visszafizetnem a semmit amit kaptam. És akkor majd örömmel és nyugalommal mehetek a túlvilágra.
Az utóbbi válszra. Hm, két kisbaba. Micsoda diadal! Még van, akit ez éltet? Az új élet-halál? Esetleg felébredhetnénk már az önkívületből. Érdekes lenne...
8/13 anonim válasza:
Nem kell öngyilkosnak lennem, kinyír ez a társadalom, az emberek...
9/13 anonim válasza:
Persze, hogy gyakran van tele a hócipőm, de ilyenkor sosem öngyilkosságra gondolok. Én mindig csak másokat akarok olyankor megölni.
10/13 anonim válasza:
hát nekem tele van csak anyiba különbözünk hogy én meg is teszem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!