Miért nem merek kilépni otthonról?
1-2 hónapja kezdődött.Először csak 1,2 eseményt mondtam le,de mostmár annyira eldurvult a helyzet,hogy szó szerint félek az utcára lépni,nem szeretek emberekkel beszélgetni,csak iskolába járok.Ha hívnak nem veszem fel,mert tudom,hogy el akarnak hívni valahova,de nincs kedvem menni,soha.Kérlek segítsetek tönkre teszi az életemet,egész nap itthon kuksolok,mi ebből a kiút?
L/15
Szia, nekem is ugyan ilyen problémám van, régebben voltak barátaim, bár akkor is visszahúzódó voltam, de mostmár nincsenek. Végre megértették, hogy nem megyek velük sehova, nem veszem fel a telefont és nem fogok beszélni senkivel, csak hogy teljen az idő. Nem értem, hogy miért van ez, de egyszerűen nem érzem jól magam társaságban. Anya folyton kérdezgeti, hogy nem jön el egy barátnőm vagy valaki az osztályból, de nem fogom azért törni magam, hogy többet találkozzak velük.
L/13
Furcsa, amit írtok, mert én meg itthon nem érzem kicsit bezárva magam, sokat nyüzsgök, megyek, szeretek emberekkel foglalkozni. De ismerek valakit, aki hasonlóan zárkózott, a szülei nagyon szomorúak miatta és tehetetlennek érzik magunkat.
Próbáltatok szakemberhez fordulni?
Ha zavar Benneteket ez az állapot, keressetek fel olyan szakembereket, akik segítenek megnyitni Benneteket És mindegy, hogy pszichológusról, mediátorról vagy egy lelkészről beszélünk, csak olyan ember legyen, akivel szívesen beszélgettek és talán mások felé fordít Benneteket, megmutatja, mennyire sok szép dolog van a Világban és milyen gyönyörű az emberek sokszínűsége, kavalkádja.
De könyvek is segíthetnek, akár önszervezési, akár célállítási, akár spirituális témák...
Remélem jól vagytok és találtok saját utat, melynek segítségével kinyíltok mások felé is (Magatok felé is)!
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!