Miért vagyok ilyen?

Figyelt kérdés
Utálom magam! Már nem bírom elviselni a többiek beszólásait! Zsíros bőröm, zsíros hajam, bajuszom van, a cuccaim mind turkálósok, mert nincs pénzünk. Ronda vagyok, és ez által félénkebb, visszahúzódobb. Most egy új suliba járok, új közösségbe, sőt még táncoktatásra is, de nagyon félek, hogy kicikiznek. Mit tehetnék, hogy könnyebben barátkozzak? A nagyobbak is mind odajönnek, h HÉ csajszi csinálunk képet? Persze, h azért, mert ritka ronda vagyok...
2012. szept. 3. 15:00
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

akkor ne itt nyavalyogjál hanem induljál meg venni neked való sampont, vagy házilag gyártani (1 liter víz-1 evőkanál szódabikarbóna pont jó a zsíros hajra), csinálj arcpakolást, olyat amit otthon el tudsz készíteni szinte a semmiből (1 teáskanál méz-1 kávéskanál kristálycukorral tökéletes arcradír, joghurt-méz-kamillatea tökéletes arcpakolás)

Szemöldöködet tedd rendbe, a pattanásokra minden éjszakára rakj fogkrémet, az kiszárítja.

A ruhák annyira nem számítanak. Csak legyél igényes, mindig ápolt, ez a fontos.

Ne a gép előtt ülj pl hanem menj tornázni, keress neten olyan arcpakolásokat amitől a bőröd szép lesz, meg olyan dolgokat amitől a hajad nem lesz zsíros.

2012. szept. 3. 15:08
 2/3 anonim ***** válasza:

Az első válaszoló minden leírt, szinte. Szerintem fontosabb az, hogy mennyire vág az eszed, mennyire vagy humoros. Ha megnevettetsz embereket, boldogak lesznek, ezért szeretni fogják a társaságod, és nem is fognak figyelni a külsődre. Hány éves vagy, ha szabad kérdeznem? :)

15/F

2012. szept. 9. 14:22
 3/3 A kérdező kommentje:
15 éves lány vagyok.
2012. szept. 9. 17:08

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!