Miért tette ezt?
Ismerősömmel interneten IS tartjuk a kapcsolatot... wowról volt szó, dumálunk, egyszer megemlítem neki, hogy a mostani "conent" (tartalom) még nem tart ott, ahol kéne... és ahelyett, hogy dumáltunk volna tovább, megakadt azon a szón, hogy "content".
Elkezdi, olyan vagyok, mint másik haverja, mert ő is ezzel "rajul", hogy "CONTENT".
>>> myfacewhen... o.O
És kilépett.
_NEM_ ez volt az első ilyen eset. Ha idegen, szokatlan szavakat hozunk fel, amikor beszélünk vele, nagyon hamar felidegesedik és elkezd fröcsögni, hogy milyen retardált okoskodó majmok vagyunk mi, MI KIVÁLTSÁGOSAK, AKIK ÍGY MERNEK BESZÉLNI.
Mint valami agresszív kis idióta.
Szerintetek mi baja lehet? Kezdem unni, de úgy érzem, törődésre van szüksége, ezért sem hagyom ott. Oké, hogy mindenkinek vannak hibái, de ez nagyon furcsa volt. A másik gyerekkel is beszéltem róla, ő is mondta, hogy néha csinál elvont dolgokat ez a gyerek és ilyenkor nem érdemes vele beszélni, rá kell hagyni, kialussza.
Csak az a baj, hogy másnap is sértődött volt emiatt és 19/f. Mint aki menstruál, vagy nem tudom mihez lehetne leginkább hasonlítani. IRL meg fél, reszket a pici lelke, ha meg kell szólalnia közönség előtt. Mi lehet ez? Kisebbségi komplexus?

Valamennyire tudni kell viszonyulni ilyen dolgokhoz.
pl.: ha hozzá beszélsz, azt mondod, hogy tartalom, ennyi.

Kisebbségi komplexusa van, de ezért nem bántani meg cikizni kell, hanem meg kell érteni, mert neki ez szar érzés. Valószínűleg mind veled, mind a másik haverjával szemben lemaradva érzi magát, vagy magát alacsonyabbrendűnek érzi, amiért tudtok ilyen szakszavakat / angol szavakat, és mindig amikor ilyeneket szőttök bele a mondandótokba erre emlékeztetitek, és ezért idegesedik fel.
Vagy nem mondtok előtte ilyen szavakat, vagy ha valóban törődtök vele, akkor megpróbálhattok neki segíteni a kisebbségi érzésének a csökkentésében. Például számára kihívást jelentő dolgokban résztvenni, ahol sikerélménye lehet, így a veletek való interakcióhoz a sikerélményt és a megnövekedett önbizalmát fogja kötni, és így veletek nem lesz kisebbségi érzése.
24/L
Hmm... uccsó hasznosnak tűnik, köszi megfogadom.
Kort és nemet felesleg volt odaírnod. :)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!