Valaki gondolkozott már rajt h öngyilkos lesz? De aztán nem tette meg. (pl. lent)
Majdnem mindenkinek volt ilyen, szerintem. Legfeljebb nem vallják be / nem jutnak el az öngyilkosság megfogalmazásáig.
De ez kamaszkori marhaság, ami olyan, de olyan messze lesz már 5- 10 év múlva is, hogy nem is tudod majd elképzelni, hogy valaha ilyen ökörségre gondoltál.
igen volt :(
és most se bánnám ha meghalnék jobb lenne
de nem ölöm meg magam
eggyütt érzek veled 2. válaszoló vagyok :`(
én is hasonló helyzetben vagyok
hát ne is :)
én most értem el azt az időszakot h nem gondolkozok ieneken most hálaisten minden oké ;) és boldog vok. de pár hónapja legszívesebben ottmaradtam volna azon a sínen :(
Én akkor gondolkodtam sokat ezen, mikor szüleim váltak és bántottak miatta a suliban. Meg mikor új suliba kerülve ezerszeres erővel bántottak. De mióta van értelme az életemnek, csak nagyon reménytelen esetekben jut eszembe, aztán eszembe jutnak a barátaim és máris jobban érzem magam.
De szerintem legalább egyszer mindenki fejében megfordul ez a gondolat. Nem lehet elkerülni.
Én sosem engedtem meg magamnak ilyen gondolatot. Ahogy a szellője megigézett én már mint egy robot tereltem a gondolataimat! azt vallom, hogy lehet bármennyire rossz, szörnyű, szomorú az életem, attól még ha meghalok ki tudja mi lesz ott ahova kerülök? És milyen űrt hagyok magam után? Nem magam miatt kell itt maradnom, hanem mások miatt, család, barátok stb.. Ha meghal valakid, egyfolytában csak azt mondod, hogy miért tette ezt veled??! Hát ezért még gondolni sem gondolok ilyesmire, hogy megakarok halni! Ha már más nem tartja benned a lelket, akkor csak mondd azt magadba! Tekintettel vagyok másokra, mert nem annak a rosszabb aki meghal, hanem akiket maga után hagy! Szereted a családod, az anyád, na milyen érzés csak belegondolni, hogy az anyád össze roskad a gyász alatt és ne adja isten követ téged a más világra??!
Peace&Love.
én gondolkoztam ezen..
de két fiú miatt... rajtam veszekedtek... de a szerelmemmel leültünk és megbeszéltük az egészet, hogy mért is és mondta h meg merem tenni akkor őis. És akkor mondtam hogy nem fogja mert nem engedem és akkor megígértette velem, h soha soha nem hagyom itt :)) ez volt 2008.10.24-2008.11.03.ig. szóval jó volt az őszi szünetem xDD amúgy a párommal (aki vitázott, h az övé vagyok és neis lessen utánam a haverom és a szerelmem 16 hónapja!! :D) szóval megérte élve maradni XD és a legjobb bnőmmel is tökjóba vunk ^^ megéééérte és ne is gondolj ilyenekre! :DDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!