Tönkre tette az egyik barátnőm az életemet és most én is tönkre akarom tenni az övét mit csináljak hogy tönkre tegyem az életét?
Szemet szemért, fogat fogért?
Mennyivel lesz az neked jobb, ha lesüllyedsz az ő szintjére? Attól a te életed még nem fog helyrejönni!
Az én egyik "barátnőm" is keseríti az életem már vagy három éve, elég durva dolgokat csinált, és most lenyúlt előlem egy számomra nagy lehetséget is, amire már olyan rég vágytam.
Már gondoltam rá, kamatostul adom neki vissza, de aztán rájöttem, minek? Majd megbünteti az élet....
Nem biztos, hogy tönkretette, lehet, hogy épp most másképp alakult, mint ahogy eltervezted, de ne csüggedj, hisz ahol egy ajtó bezáródik, ott egy másik kitárul.
Milyen értelemben érzed tönkretettnek az életedet? találsz másik munkát, lehet, hogy még jobban is fogod szeretni a mostaninál. elcsábította a férjedet? Akkor nem ő volt a megfelelő partner. Pletykát terjesztett rólad? Ez nem téged minősít, és aki szeret téged, az úgysem hiszi el. A gyerekeidet nem vehette el tőled.
Mi történt, ami miatt úgy érzed, tönkrement?
26/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!