Ti is éreztek így?

Figyelt kérdés

A válasz biztosan igen , de ti mivel vidítjátok fel magatokat?

A szotri csak annyi, hogy nem vagyok tervezett gyerek. Ezt már többször a fejemhez is vágták , sőt azt is mondták már, miért születtem meg. Nem tudom, nekem cseppet se esett jól.

Van nővérem , meg bátyám , nem miattam házasodtak össze a szüleim, de miattam nem válnak el. Szerintük tuti "megviselne". Francokat. Az visel meg, hogy az apám egy alkoholista és minden este ordibál velem/velünk. Nem vagyok népszerű, nincsenek barátaim , csak egy . Semmiben nem vagyok jobb az átlagosnál. Néha úgy érzem hogy semmi értelme sincs a létezésemnek , nem sok embernek hiányoznék és még a szüleimnek is jobb lenne .

2012. szept. 1. 22:49
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

lehet, h ez így van, h azért tartottak meg, h együtt maradhassanak, vagy változzon valami, de ez nem a te dolgod, hanem az övék

ettől függetlenül szeretnek téged, és akartak

most ez hülyén fog hangzani, de az még rosszabb lenne, ha 72 órás tabi után maradtál volna meg... :)

ezeket most azért érzed, mert kamasz vagy, lehet nem a legjobb családod van, de máshol meg másfajta gubancok vannak

ezen minden ember átesik ebben a korban

keress hobbit magadnak, sportolj, vagy bármi, járj új társaságba, egy közösségbe is nagyon jó érzés tartozni, gondold végig, h felétek van-e ilyen lehetőség, ahol jó fej emberek vannak

2012. szept. 1. 23:14
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Mintha a régi, kicsit a mostani magamat olvasnám...

Figyelj, ne hagyd, hogy te legyél az érvük a jellemgyengeségükre!

Váljanak el és ne nyomorgassanak! Az enyémek nem váltak el és mi lett belőle? Csupa kényszeredett sz*r...

Biztos azért mondanak ilyet neked, mert titkon téged okolnak a saját gyengeségükért - mert ez az - nekem is mondták, hogy minek élek? Ők adták, el nem vehetik.

A szüleidnek csak szája jár, szerintem nem komolyan, inkább indulatból mondják azt, amit.

Apádnak kezeltetnie kéne magát elvonón, vagy elvonulnia...

Szerintem próbáld kieszközölni, hogy váljanak el, hosszútávon az lesz a legegészségesebb neked is, nekik is. Ha igazán jót akarnak neked kiadják egymás útját...

Van értelme a létezésednek, különben már nem lennél. Ha más nem, akkor maga a létezés. :-) keresd a célod és ez az érzés el fog veszni. Rohadt nehéz, de próbáld kizárni őket a lelkedből. Aki ilyen érzéketlen, az nem gondolkodásból jeles... :(

Erőt, kitartást kívánok neked!

2012. szept. 1. 23:20
 3/12 A kérdező kommentje:

Az a rossz , hogy nem mindig veszekednek . Anya szereti apát , apa nem tudom, hogy szereti-e anyát ,de sok jel arra utal , hogy igen .Sok meg arra,hogy nem. Ilyen se vele-se nélküle kapcsolatban vannak , néha utálják egymást néha meg dúl a szerelem közöttük . Én nem tervezek megházasodni elég sokáig , meg gyereket se . Lehet miattuk , lehet ilyen vagyok alapból. Amúgy mindent (majdnem mindent ) megkapok, amit kérek , persze dolgozom itthon is .

Hobbim van , hangszeren játszok . Közösségbe járok , a "barátaimmal"... Nem barátok , csak velük lógok . A 90% nem érdekli mi van velem ,5% örül a bajaimnak , a maradék 5% meg az említett legjobb haverom .

Tanulásban jó vagyok , két négyesért azt mondták a szüleim, ha nem megyek egyetemre , kitagadnak . Mindig a nőbéremhez hasonlítgatnak , miben vagyok rosszabb .

Ettől függetlenül általában szeretem az életemet.

További kellemes estét mindenkinek ! :)

14/L

2012. szept. 1. 23:27
 4/12 anonim ***** válasza:
Mennyire alkoholista az apukád? Megiszik 2 sört vagy többet iszik annál naponta.
2012. szept. 2. 00:09
 5/12 A kérdező kommentje:
Van hogy olyan részeg, hogy nem tud menni , van hogy nem iszik semmi alkoholt több mint egy hétig. Most ideges a munkája miatt (nem fizetnek neki), arra fogja a dolgot .
2012. szept. 2. 00:11
 6/12 anonim ***** válasza:
Az egész probléma forrása sajnos ő és az alkohol. :( Ha beismeri, ha nem. Erről józanul kéne elbeszélgetni vele. Szerinted beismerné és szeretne változtatni rajta, van olyan intelligens, vagy meg se hallgatna?
2012. szept. 2. 01:15
 7/12 A kérdező kommentje:
Mostanaban kezd leszokni , kisebb alkoholtartalmu italokat iszik , es kevesebbet. Ettol fuggetlenul ez meg mindig sok. A baj hogy amugy szeretem oket, meg a testvereimwt is .
2012. szept. 2. 01:31
 8/12 anonim ***** válasza:
Persze, h szereted őket. Mindenhogy, hisz a szüleid. Én nem hinném, h apukád az egyedüli problémaforrás, ez ennél összetettebb. Azért, ha józan, el lehet vele beszélgetni? És anyukáddal? Vagy inkább a tesóiddal? Vagy ők kifele húznak már a családból? Különben az is jó lehetne neked, ha a suliban találnál olyan felnőttet, akivel ezt meg tudod beszélni, akár osztályfőnök, akár más tanárnő, aki megértő, és nem kezdi el szidni a szüleidet, hiszen annál rosszabb érzés nincs, ha az ember szeretteire rosszat mondanak. Úgyh megértem, h kiállsz mellettük. Van egy aranyszabály, miszerint én a saját hozzátartozóimat úgy szidhatom, ahogy nekem tetszik, de mások nem, még akkor sem, ha jogos lenne, hiszen nekik mi közük hozzájuk, nemde? :)
2012. szept. 2. 08:10
 9/12 anonim ***** válasza:
Én azt ajánlom, hogy mondd neki, hogy büszke vagy rá, és örülsz neki, hogy le szeretné szokni, reméled sikerül neki!
2012. szept. 2. 11:09
 10/12 anonim ***** válasza:

A munkanélküliség miatt iszik?

Szerintem is erősítsd meg, támogasd a leszokási tervében. :)

Beszéld meg velük ezt a gondot, hidd el sokkal több gondot kerültök el vele, mert megkeseredsz az elhallgatásban és még meg is utálhatod őket... :(

2012. szept. 2. 12:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!