Mit tegyek? (lent)
Figyelt kérdés
Van egy lány, akivel az interneten ismerkedtem meg (én is lány vagyok, tehát szerelemről szó sincs, de szeretnék a barátja lenni). Nagyon rendes, intelligens, tényleg nagyon kedvelem. :D De a beszélgetésünk egy kissé kezd ellaposodni. Mivel dobjam fel? Azt mondta, ha van Facebookon, esetleg bejelölhetem, ha van kedvem. Szívesen bejelölném, de ebben főként az tart vissza, hogy 3 év a korkülönbség közöttünk, és félek, ha ezt megtudja, akkor megváltozna a kapcsolatunk, és mint úgy "gyerekként" tekintene rám. Szerintetek?2012. szept. 1. 13:25
1/1 anonim 

válasza:

Hány éves vagy? Ha tegyükföl 20 akkor nem fog gyerekként kezelni, ha fiatalabb mondjuk 14 akkor sajna fönn áll a lehetősége, de ez rajta múlik. Én nem hinném, hogy másképp fog kezelni de csupán magamból indulok ki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!