Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Azt hiszem apukám drogozik,...

Azt hiszem apukám drogozik, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nem rég találtam egy fehér poros zacskót a dolgozójában. Teljesen kikészültem, nem tudom mit tegyek, egésznap ki se megyek a szobámból, végigbőgöm az éjszakát. Kikészültem, segítsetek! 13/L

2012. aug. 30. 18:43
1 2
 11/20 Ilyent ***** válasza:
25%
3-as Becsurgattam a bugyingomba.
2012. aug. 31. 01:57
 12/20 anonim ***** válasza:
az még nem gáz ha csak spurizik majd akkor kezdj el aggódni amikor látod hogy lövi be a heroint
2012. aug. 31. 08:35
 13/20 anonim ***** válasza:
Szerintem sem kell ebből ekkora ügyet csinálni.. Mert ha spuri és a dolgozójában találtad akkor lehet csak akkor használja ha nagyon sok munkája van:/
2012. aug. 31. 09:51
 14/20 A kérdező kommentje:
köszi, kicsit megnyugodtam:)
2012. aug. 31. 13:06
 15/20 anonim ***** válasza:

"3-as Becsurgattam a bugyingomba."

Miért? :)

2012. aug. 31. 17:15
 16/20 Ilyent ***** válasza:
40%

Miért?!

Mert olyan durva volt hogy ment is a zöld.

És kislány ne aggódj apukád csak azért csinálja hogy te új ruhát vehess magadnak.

Igaz ha nem vehetnél akkor is ezt csinálnád:

" Teljesen kikészültem, nem tudom mit tegyek, egésznap ki se megyek a szobámból, végigbőgöm az éjszakát"

2012. aug. 31. 17:30
 17/20 A kérdező kommentje:
jajj, de jó, megint jönnek a szuper kis általánosítások, hogy minden 13-14 éves lány k*rva, és csak a pasikon meg a ruhákon jár az eszük. Egyáltalán nem vagyok ilyen, szóval légyszi, ezt hanyagoljuk.
2012. aug. 31. 18:25
 18/20 Ilyent ***** válasza:
0%

"jajj, de jó, megint jönnek a szuper kis általánosítások"

Ennek mindig örülök.

Apád egy iskolázott ember.

Több mint valószínű kokaint vagy amfetamint használ.

De meggyőződhetsz te magad is róla.

A kokain elzsibbassza a szádat az amfetaminnak meg jellegzetesen erős illata van ami a zacseszon is átüt.

Még szerencse hogy általános iskolás vagyok.

És nem a ruhákon jár az eszed???

Fogadni mernék hogy nem a Kínaiba vásároltok.

Erről ennyit.

2012. aug. 31. 18:40
 19/20 A kérdező kommentje:
bocsáss meg, hogy nem értek a különböző drogfajták jellegzetességeihez. Amúgy honnan jött az ötlet, hogy egy hülye gazdag csitri vagyok? Csupán tudom, hogy a drogok károsak, butítanak, és hosszú távon halálosak. Baj, hogy aggódok apukámért?
2012. aug. 31. 19:06
 20/20 anonim ***** válasza:
ne figyelj rájuk. szerintem is meg kéne kérdezned tőle, és anyukádtól is..
2012. aug. 31. 19:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!