Tudnátok segíteni?
Figyelt kérdés
Egy évvel kezdődött ez az állapot, nem is tudom, hogyan írjak róla. Teljesen máshogyan érzem magam, mint azelőtt, valahogy másabbak a napjaim, rosszul érzem magam, néha van amikor nem bírok a környezetemben élni. Mikor emberekkel beszélgetek nem tudok önmagam lenni, olya erőltetett az egész, a koncentrációm is romlott és az önbizalmammal is gondok vannak. Nagyon szeretnék már komoly kapcsolatot, lett is volna rá lehetőségem, de nem érzem magam olyan jónak, mint a többi lányt. Ha tudtok, akkor légyszíves segítsetek, nagyon köszönöm.2012. aug. 30. 15:38
2/7 A kérdező kommentje:
19/L
2012. aug. 30. 16:15
3/7 anonim 

válasza:

Tudod mi valtotta ki a valtozast?
Elotte milyen voltal?
4/7 A kérdező kommentje:
Nem a személyiségem változott meg, hanem azt vettem észre, hogy a közérzetem egyre rosszabb, kiváltja belőlem akár egy kis tárgy, ami emlékeztet valamire és előjön az az érzés, amit akkor éreztem, vagy rámjönnek rosszullétek, amiket fogalmam sincs, hogy kezeljem azokat, feltűnt, hogy nagyon nehezen kommunikálok az embrekkel. Teljesen máshogy fogom fel az élet értelmét.
2012. aug. 30. 22:10
5/7 anonim 

válasza:

Ha rossz (esetleg gyerekkori) emlékeid vannak akkor válts lakhelyet. Nekem az segitett.
6/7 anonim 

válasza:

Hát, úgy tűnik valami megváltozott/tozik benned.
Járj utána, ne ellenkezz, találd meg önmagad
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!