Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért nem érdekel semmi a...

Miért nem érdekel semmi a gitározáson, metálzenén és metálbandákon kívül?

Figyelt kérdés

Na jó, amik még érdekelnek, azok a komolyabb elgondolkodtató filmek.

De hogy tudnám "bővíteni" az érdeklődési körömet? Komolyan, csak arról tudnék beszélni, hogy Jeff Loomis ex-Nevermore gitáros ENGL Savage-erősítőfejeket használ, valamint 9-es húrokat, mert megfájdultak az ujjai. És reggelire arpeggiokat eszik. És ez lassan már engem is idegesít, hogy más nem érdekel.

20/F

2012. aug. 29. 23:47
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Ha tényleg csak ezek a dolgok érdekelnek próbálj valami kapcsolódót keresni. Pl nézz utána a kedvenc zenészed hobbijainak, próbálj ki közülük néhányat, és próbáld úgy nézni a dolgokat, ahogy ő nézi. Próbálj rájönni, mi az ami őt vonzza abban a bizonyos dologban, hátha meglátod benne te is az örömöt.

Én így csinálnám, de azt hiszem jobban tennéd, ha másra hallgatnál, mert engem minden érdekel :) Tényleg, kielégíthetetlen tudásvágy van bennem :) Remélem azért sikerül :) 17/L

2012. aug. 30. 17:55
 2/3 anonim ***** válasza:
Íratkozz be könyvtárba. Biztosan találsz kedvedre való könyvet...Tudom,erre mondanád,hogy nem érdekel az olvasás. Én meg erre azt mondanám,hogy próbáld ki! És nem csak az olvasásra,hanem bármi másra is vonatkozik ez. Próbálj ki új dolgokat még akkor is,ha eleinte nincs hozzájuk kedved. Valamihez majd csak megjön a kedved...:))
2012. aug. 30. 23:26
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. :) Már máskor is el akartam menni könyvtárba. Ha lesz időm, kipróbálom.
2012. aug. 31. 16:24

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!