Mihez kezdjek szeptembertől?
Sziasztok.
Történt még a tavalyi tanév végén, hogy megbuktam. Egész nyáron tanultam, de van egy gond. A vizsgáztató az a tanár, aki engem tanított. És sajnos a bukás oka személyes ellentét volt. (A tanítási módszerét bíráltam. Az a bizonyos "old meg magad" mentalitás) Többen is megbuktunk emiatt. De az igazi gond itt jön csak számomra.
Van az osztályunkban egy lány. Nagyon szeretem Őt. Bár ez nem viszonzott érzés, és Ő semmit nem tud erről, sokat segít, hogy az osztálytársa vagyok. (Egyébként jóban vagyunk) De így, hogy 90% az esélye, hogy megbukok, ez ugyebár megszűnik. És sajnos nem tudom, hogy mit csináljak. Mert eddig ha apró lépésekben is, de mindig közeledhettem hozzá. De ezek után ez már nem lesz megoldható. Sajnos külön találkára nem lehet elhívni (szinte senkivel nem szeret sulin kívül személyesen találkozni, kivéve ha nagyon közeli barátai, vagy valakinél vagyunk), és azt sem tudom megtenni, hogy "majd elfelejtem". Nyáron úgy 2hónapig nem is láttuk egymást, csak facebookon tudtunk beszélgetni a távolság miatt is, és az említett ok miatt is. De még jobban szeretem, mint nyár elején. Szóval az lenne a kérdésem, hogy mit tegyek? Sajnos el nem mondhatom neki az igazat, 4szem közt senkivel nem szokott találkozni, és elengedni nem tudom. Ne értsétek félre, nem az a kérdésem, hogy "hogy fektessem le", hanem hogy ezek után legalább szinten hogy tarthatnám vele a jelenlegi viszonyunkat? Mert a facebookon való beszélgetés átmenetileg működik, de hosszú távon ezt nem lehet. Elnézést, hogy hosszú, és zavaros az írás, de nagyon kiborít ez a helyzet. (Hiába az internet arcnagyobbító hatása, 5. alkalommal futok neki, hogy megpróbáljam leírni) Minden segítő szándékú választ előre is köszönök!
17/f
-Nincs barátja. (Ha lenne, meg sem próbálnék közeledni hozzá)
-Nem vagyunk rossz viszonyban, hogy megveressen.
-Egyszer ha szóltam felé egy rossz szót, de ott mind a ketten hibásak voltunk. (Mondjuk nem kellett volna ettől még kimondanom.)
-Gondolod, hogy zaklatom, vagy bármi más? Még azt sem mondtam neki sosem (célozva sem), hogy egyáltalán BÁRKI tetszik.
-Ha sikerül elhívnom ritkán valahová, kétszer is megkérdezem, hogy biztosan szeretne-e találkozni, mert ha más dolga van, vagy nem szeretne, nyugodtan megmondhatja, nem fogok haragudni, és semmi egyéb.
Még mindig beteges dolog, hogy legalább Őt megbecsülöm, és szeretem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!