Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Elegem van az életből! Tippek?

Elegem van az életből! Tippek?

Figyelt kérdés
Elegem lett az életemből, össze omlott a lábam alatt a föld. Mindenkit elvesztetem akit szeretem.Próbáltam felejteni hogy had oldja csak meg az idő. De nem ment egyszerűen nekem ez nem megy.Mégis mi a francot csináljak szerintetek? Az életem katasztrófa.
2012. aug. 28. 20:42
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
még annyit szólnék utoljára kedves 69%-os,hogy ha:a hülyeség fájna akkor ordítanál..
2012. aug. 28. 22:01
 32/40 anonim ***** válasza:
0%
És lám, nem ordítok. Te is maradj inkább csendben, késő van már ordítani. Mások már alszanak.
2012. aug. 28. 22:09
 33/40 anonim ***** válasza:
37%
De tényleg, miért érzi magát itt több harcos akkora arcnak, hogy csak úgy gyalázzon, mocskoljon ismeretlenül bárkit is? Miféle erkölcsi magaslatokba képzelitek magatokat, kedves Istenszobrok?
2012. aug. 28. 22:12
 34/40 Ilyent ***** válasza:

Igazuk van az embereknek az életnek vannak szép oldalai.

Ezért ne búsulj semmin.

Csak te most ezekből a dolgokból kimaradsz.

De biztosan segített a sok válaszadó és most megváltozott ezzel az életed.

Menj békével szedj virágot etess nyulakat táncolj a mezőn stb..

Nőj fel az élet egy szar. Azt hiszed hogy csak téged sújtottak ezzel?

2012. aug. 28. 23:02
 35/40 anonim ***** válasza:
Ez csak egy állapot hidd el, lesz jobb is van amin nem lehet változtatni, de ez mindig valami új kezdete csak szembe kell vele nézni.Fiatal vagy számtalan lehetőséged van.Vannak sokkal rosszabb helyzetben lévők akik mégis talpon maradnak.Neked is ezt kell tenned nem vagy te gyenge, erős vagy, erősebb mint hinnéd.
2012. aug. 29. 01:43
 36/40 A kérdező kommentje:

Köszönöm, a sok normális választ..

Én tényleg mindig rendes voltam, Segítettem ahol tudtam.

De soha nem kaptam ezért dicséretet, se jutalmat.

Mindig kérdem: Mikor kapom meg?

2012. aug. 29. 11:14
 37/40 anonim ***** válasza:

mondok egy nagyon durva dolgot. amiből rá jössz, hogy nem csak neked rossz, majd arra is rá jössz ebből, hogy olykor a leg jobb szándék ellenére is okoznak rosszat mások.

a rövid történet: el vettem egy lányt 9 éve, megosztottam vele az otthonom. szerettem ezt a lányt tiszta szívből és őt akakrtam a gyermekeim anyjának. ez alatt az idő alatt ahogy csak lehetett kihasznált, anyagilag a szülei felé, ráadásul meg csalt de úgy, hogy talán nem is lett gyermekem de neki igen, akit nagyon imádtam gyermeket. több volt részemről, mint apai szeretet. majd a fűsulija mellet is ott voltam mellette, hogy haladjon, az enyémmel azért csúszok. majd föl vette a diákhitelt , amit szintén egy részét a szüleinek adott. majd amikor már nem tudta elviselni önmagát, haza ment a szüleihez, ez volt januárban, meg fogadta ellenem a leg gerinctelenebb ügyvédet, meggyalázta a halott édesanyámat, akit nem is ismert, a 7 hónap alatt azt a gyermeket akit tiszta szívből imádtam , egy napot láthattam. ráadásul pereskedik a házból amire nem költött. minden vágyam egy saját család volt, békességben , szeretetben, én azt amit a templomi esküvőn megfogadtam, be is tartottam szó szerint. kihasználtak, meg csaltak, stb. szerinted??? ezek után.

2012. aug. 29. 18:05
 38/40 anonim ***** válasza:

‎"Ha elhiszed, hogy legyőztek - legyőztek.

Ha elhiszed, hogy nem mered - nem mered.

Ha győzni akarsz, de azt hiszed, nem győzhetsz,

Csaknem biztos, hogy nem is fogsz ..."

‎"Ha életem csordultig tele rosszal:

boldogságom kis törmelékeit

idézem fel, melyeket kintről hoztam

s bennem laknak. Ez mindig felsegít."

2012. aug. 29. 22:16
 39/40 anonim ***** válasza:

Biztos, hogy az élet arról kell, hogy szóljon . Nagyanyám elmesélte, hogy valamikor milyen is volt az életük. Árván maradtak a háború után. Heten voltak testvérek , szegénységben. Mégis összefogás volt.

Akkor érdemes elgondolkodni, hogy miben is élünk. Családon belüli harc , nem minden esetben, de van, testvérek között. Akkor miről is beszélünk. Talán az van, ami a jövendölésben, talán úgy hangzik, amikor a testvér, testvért öl és győlölködnek. Nem is tudom, valahogy mindig a maja jóslat jut eszembe erről.

talán naiv vagyok, de szerintem azért nagyon érdekes világot élünk, de nem minden esetben. de az a agond, hogy jellemzővé vált. Nekem csak amiket elmeséltek az idősek, szeretnék abban a korban élni. nem így volt, mint most, ha azt mondom amit csak itt leírnak egyesek, már attól rosszul vagyok, nem pedig benne lenni. amikor se család, se ember se gyermek nem számít, csak az egyénnek , ami jó neki, bele sem gondolva, hogy mit csinál. Gondolj bele kedves utolsó. egyszer élünk, de vannak akik azt hiszik, hogy örökké élnek. majd úgy , tönkre vágnak mindent maguk körül, ahogy csak lehet. szerinted amit én előtted leírtam, az mi. az élet nem a harcról és győzelemről kell, hogy szóljon, azon már túl kellen elennünk. sajnos az emberek jellemző hányadának hiányzik egy háború. Amikor milliókat mészérolnak le, amikor testvér mellett hal meg a testvér, az apa a testével védi gyermekét a lövedék ellen. talán érdemes lenne sok mindenkinek meg nézni egy olyan dokumentum filmet, ahol az ember rá jön mi is számít az életben, az pedig nem más mint szeretteink. én néztem ilyet, sőtt a gyermek elmesélte, hogy az apja védte meg a lövedégtől a testével. a háború után, ahogy nagyanyám mesélte, mindenki örült a másiknak, és tisztelte. az ember aki magát inteligensnek nevezi, olykor butább egy akármilyen álattól. sajnos, ma az ember , mint élőlény, már nem így kezelendő. sajnos anyagi oldala van és aként is kezelik, de már a gyermekeket is. talán maradi vagyok, de én eben nőttem föl, és jó volt, pedig a szoci időkben még nagyon kicsi voltam, sőtt a végén születtem meg,

2012. aug. 30. 16:19
 40/40 anonim ***** válasza:
amugy amit leírtam abból, annyi maradt meg mint gond, hogy egyáltalán nem bízok a nőkben, a szememben annyira nem vehetők ember számban, hogy többre nézem a tyúkot az ólban, amugy azért is , mert ma ebben az országban , már cégek tömkelege foglalkozik apasági vizsgálattal, ma legalább 3000 apasági per van folyamatban, ez azt is jelenti, hogy ennyi gyermeknek tették tönkre az életét. . mert ugy enem is egyszerű a helyzet ezzel. a férj apaságit csináltat, hogy védje magát. ha nem az övé a gyermek, akkor átkönyvelik a vérszerinti apa nevére, azt nem tudom, hogy ki milyen mértékben fogadná akár 10 évesen ha kiderülne , hogy akit annyira szeret , mint apa az nem is apa. másrészt a vérszerinti apa le mondhataygermekről, és fizet, de akkor az anya egyedül amrad a gyermekkel, a mai világban pedig egy ilyen nő a kutynak sem kell. magyarán mondva ha a nővel bármi is történik, akkor a gyermekne3k nagy gondja lessz. ennyi marad meg , a nők kb 10%-a alkalmas feleségnek és anyának ,a többit nem is hagynám szülni,
2012. aug. 30. 19:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!