Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Elegem van az életből! Tippek?

Elegem van az életből! Tippek?

Figyelt kérdés
Elegem lett az életemből, össze omlott a lábam alatt a föld. Mindenkit elvesztetem akit szeretem.Próbáltam felejteni hogy had oldja csak meg az idő. De nem ment egyszerűen nekem ez nem megy.Mégis mi a francot csináljak szerintetek? Az életem katasztrófa.
2012. aug. 28. 20:42
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
81%
Mi az, hogy elvesztetted ? Meghaltak ? Hány éves vagy ?
2012. aug. 28. 20:45
 2/40 anonim ***** válasza:
51%
Sajnáltasd magad gyakorikérdéseken.
 3/40 anonim ***** válasza:
83%
Az enyém is szar. De van, hogy jó. Az élet szar. De van, hogy jó. Ne akarjál te is csak egy fejfán szerepelni, amikor annyira jó lesz még az egész!
 4/40 anonim ***** válasza:
48%
Semmivel sem tudod magadat lekötni az önsajnálaton kívül? Mondjuk, legyen kis napirend, hogy de. 8-11 jajong-jajong, aztán meg nézz valami értelmesebb elfoglaltság után! Másnap meg megint lehet önszaggatni.
 5/40 anonim ***** válasza:
100%
Azért ne add fel a reményt, hidd el, lesz ez még jobb is. Nem tudom, hogy pontosan miről van szó, de biztos, hogy meg fogod tudni oldani, nézz szembe a problémáiddal, ne futamodj meg tőlük, ne légy gyáva. Ha nagyon akarod, rendbe tudod tenni az életedet.
2012. aug. 28. 20:46
 6/40 anonim ***** válasza:
Vágj bele valami teljesen új dologba.
2012. aug. 28. 20:49
 7/40 anonim ***** válasza:
100%

3 gyermekemet, nagyszüleimet, sógoromat veszítettem el. DE: van egy gyönyörű gyermekem és szeret a férjem.

Rohadt sok a csekk,minden hitel sokára jár le, gyerek iskolába megy, apa két munkahelyen is gályázik, hónapokig nem találtam melót.

DE: ma kezdtem egy új munkahelyen, ügyi voltam, kedvesek voltak velem az új kollégák, rögtön elfogadtak.A családom is támogat.

Ja és van egy gyönyörű gyermekem és szeret a férjem. Meg én is őt. (Pedig olykor bizony igencsak összeveszünk)

Hullámhegy....hullámvölgy.

Ki mondta, hogy az élet habos torta?

2012. aug. 28. 20:50
 8/40 Ilyent ***** válasza:
25%

Vágj bele valami teljesen új dologba.

A csuklódba

2012. aug. 28. 20:51
 9/40 A kérdező kommentje:
25 éves vagyok, szüleim meg haltak, barátaim nincsenek, és akit az életben a legjobban szeretem elkellet engednem, hogy egyedül éljem át magamban ezt a kint.
2012. aug. 28. 20:51
 10/40 anonim ***** válasza:
0%

Emberek, lehet, hogy mi vagyunk az utolsó humanoidok, akikkel szót vált! Azért ez nagy tisztesség ám! Mi az utolsó üzeneted a világnak, kérdező? Emlékedet megőrizzük! Kis emlékművet állítunk itt, e topic helyén.

Meg is öntözzük majd, felváltva.

2012. aug. 28. 20:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!