Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Elegem van az életből! Tippek?

Elegem van az életből! Tippek?

Figyelt kérdés
Elegem lett az életemből, össze omlott a lábam alatt a föld. Mindenkit elvesztetem akit szeretem.Próbáltam felejteni hogy had oldja csak meg az idő. De nem ment egyszerűen nekem ez nem megy.Mégis mi a francot csináljak szerintetek? Az életem katasztrófa.
2012. aug. 28. 20:42
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:

25 éves vagy.

Elhagyott a szerelmed? Kapja be, lesz másik. Lesz egy olyan társad akivel boldog leszel, gyermeketek lesz...én nem hiszem, hogy annál van nagyobb öröm.

Sajnálom, hogy a szüleid meghaltak.

2012. aug. 28. 21:29
 22/40 intrepid ***** válasza:
Van egy dal, nem tudom melyik együttes, nem tudom mi a címe, egy részlet belőle: voltam már lent, és voltam egyedül... én is. Nem az a lúzer aki elesik, hanem az, aki nem tud felállni. Sok sikert, szedd össze magad!
2012. aug. 28. 21:30
 23/40 anonim ***** válasza:

akinek nem inge nem veszi magára..!

de ezek szerint te is érzed,hogy neked (is) szólt..

2012. aug. 28. 21:33
 24/40 anonim ***** válasza:
0%
Nekem nem szólt 24-es, mert ismerem magam. ))) Meg tudom, hogy mit miért teszek.
2012. aug. 28. 21:35
 25/40 anonim ***** válasza:
100%
Ma, 20:54, remélem kiszórakoztad magad ott, a monitor mögött. Kérdező, már 3 embert húztam ki a mélyből, és tartottam vissza attól, hogy megöljék magukat. Őket viszont jól ismertem. Téged viszont nem ismerlek, nem tudom mi hatna rád. Így csak annyit tudok mondani, hogy ne add fel, és bízz magadban. Tudsz még szeretni, szeress meg új embereket, segítsd őket. Engem hidd el, ez boldoggá tesz, pedig nekem sem könnyű, nekem is rengeteg problémám van. Elmondhatná mennyi gyönyör van a világban, és, hogy minden nap rácsodálkozom, de lehet, hogy hiába, mert Te ezt még nem látod. Kérdező, segíteni senki nem tud, ameddig te sem akarsz segíteni magadon. Ez így megy. Vagy felveszed a harcot, teljes erőddel vagy feladod. Nincs harmadik lehetőség. Neked kell akarnod a változást. Meg kell találnod azt, ami Mássá teszi a dolgokat. Ez nehéz, és izzasztó folyamat, de nem fogod megbánni. Ha gondolod segíthetek privátban, amit tudok megteszek, de először a változást ott magadban, belül kell elkezdened. Másképp nem megy. Sok szerencsét!
2012. aug. 28. 21:39
 26/40 anonim ***** válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=vK7ZCU6upkY

Hooligans-játszom

Innen idézett az egyik válaszoló.

2012. aug. 28. 21:43
 27/40 anonim ***** válasza:
mindenkinek rossz fogd föl így, és nem is vagy egyedül ezzel.
2012. aug. 28. 21:45
 28/40 anonim válasza:
ha van még barátnöd akkor hivd fel vagy keres munkát vagy nem tudom de lényegj hogy lépj tul ezen és krzdj rgy ujéletet
2012. aug. 28. 21:49
 29/40 anonim ***** válasza:

ha úgy érzed nem neked szólt,akkor miért is reagáltál.

de ahogy olvashattad nem csak én akadtam ki a hozzászólásodon.

2012. aug. 28. 21:52
 30/40 anonim ***** válasza:
0%
29-es, a kiakadás lehetőségének szabadsága valannyiőtöknek alkotmányos joga. Ez egy olyan alapjog, amit nem szabad elvenni senkitől, szerintem sem! Csak bőszen aztán! Ami belefér!
2012. aug. 28. 21:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!