Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Elegem van az életből! Tippek?

Elegem van az életből! Tippek?

Figyelt kérdés
Elegem lett az életemből, össze omlott a lábam alatt a föld. Mindenkit elvesztetem akit szeretem.Próbáltam felejteni hogy had oldja csak meg az idő. De nem ment egyszerűen nekem ez nem megy.Mégis mi a francot csináljak szerintetek? Az életem katasztrófa.
2012. aug. 28. 20:42
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
87%
Utolsó: torz lelkületű lény vagy.
2012. aug. 28. 20:57
 12/40 anonim ***** válasza:
100%

Ez tényleg necces, de 25 évesen még rengeteg lehetőség áll előtted. Ami a legfontosabb, hogy hagyd végre az önsajnálatot, folyamatosan lehúzod vele magad és ráadásul mások is kerülni fogják a társaságodat, mert sugárzik Rólad a rosszkedv, a depresszió.

Itt és most húzz egy redőnyt a múlt elé és csakis előre tekints. Ne panaszkodj a gondjaidról, próbáld meg a legkisebb jót is megtalálni magad körül, egészen biztosan van, csak ki kell nyitni a szemed és máshogy látni.

Pld. fiatal vagy, egészséges és még biztosan sok olyan tulajdonságod, adottságod van, ami másoknak nincs és nem is lehet. Becsüld önmagad és az életet.

2012. aug. 28. 20:57
 13/40 anonim ***** válasza:

Volt egy időszak, amikor tényleg padlóra kerültem anyagilag, érzelmileg, mindenhogyan! Teljes reménytelenségben és kilátástalanságban voltam. És nem volt kedvem internetezgetni, és nem volt energiám az emberekhez.

Nálad nem lehet akkora a baj, ha van erőd ott ülni a gépnél, írogatni, válaszolgatni, kommunikálni.

2012. aug. 28. 20:58
 14/40 anonim ***** válasza:
9%
12-es, te pedig egy hős, egy gerinces, egy jellem, egy Batman, egy makulátlan példakép!
2012. aug. 28. 21:00
 15/40 anonim ***** válasza:
100%
Mindenesetre nem rúgok olyanba, aki amúgy is a földön fekszik.
2012. aug. 28. 21:04
 16/40 A kérdező kommentje:
Én is padlón vagyok, tétlen vagyok. Mindenkinek én voltam az életben a meghallgatója. Mindig én adtam a tanácsot mindenféle képen. De ez fordítva már nem megy. Hisz senkim nincs már..Pedig ha más lenne ilyen helyzetbe. biztos segítenék valamit.. Csak mikor te kerülsz abba a helyzetbe, akkor te is hülyeségnek tartod, hogy fel álj és véget vess ennek.
2012. aug. 28. 21:05
 17/40 anonim ***** válasza:
0%
És még le is pontoz, bár nem rúg olyanba... )))
2012. aug. 28. 21:06
 18/40 anonim ***** válasza:
100%

itt néhányan milyen b-nkók vagytok!

nyilván kétségbeesésében fordult ide,és nem azért,hogy még jobban a földbe döngöljék..!

tényleg nem könnyű a helyzeted,de muszáj valahogy talpra állnod. és ahogy írták is nem leheteletlen mert másnak is sikerült nagyon mélyről feljönnie.

2012. aug. 28. 21:16
 19/40 anonim ***** válasza:
0%
Igen, és tudjuk, hogy az a legkevésbé bunk-ó, aki a többieknek azt mondja, hogy bunk-ó! Köszöntünk, újabb igazságtévő!
2012. aug. 28. 21:27
 20/40 anonim ***** válasza:

Mostanában én is a padaló vagyok/voltam.Hol fent, hol lent.Nem találok magam mellé társat(igaz nem is töröm össze magam a keresésében)Nagyok az elvárásaim,magamtól és az élettől is.Nem tudom mi lesz velem ha esetleg a kitűzött céljaimat sem érem el.(nekem is 15 évesen meghalt az apukám-majd rá pár évre a nagymamám,a család nagy része már kihalt.)millió gond a megmaradt családban.Ha megoldódik 1 jön a másik.Az élet már csak ilyen.Vagy megszoksz v megszöksz.

Amúgy pontosan mi a probléma?!Az h meghaltak körülötted az emberek v egyéb?Mert ha "csak" ez akkor, próbálj minnél több emberrel megismerkedni,ne lökd el magadtól az embereket.Az a legjobb ha körbeveszed magad velük.Új barátságokat kötsz.Járj sportolni v legyen vmilyen hobbid ami eltereli a gondolataidat a jelenlegi problémáidról.Az új elfoglaltságaid majd segítenek barátokat is szerezni.

Próbálj pozitívan gondolodni!Mindig az a célra vezető.

19/F

2012. aug. 28. 21:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!