Hogy változzak meg?
Figyelt kérdés
Próbálom magam erősnek murmtatnide nem megy... Ha valaki egy rossz szót szól már elérzékenyülök és sírok, és nemtudom visszatartani a sírást akármennyire is akarom. Mit csináljak?2012. aug. 27. 23:08
1/3 anonim válasza:
Hat ez egy lelki trauma miatt is lehet,egy rosszabb elmeny kiskorodban esetleg. Nem mondom,h menj pszichologushoz,de vmi onbizalom novelo program jo lenne...tudod,en is az az erzekenyebb tipus vagyok,,de mar inkabb az van,h magamba folytom,viszont ez sem jo. Probalj eros lenni,es hatarozd el,h az is leszel! Akarat nagyon fontos...en csak azert irom,mert tapasztaltam,es ugyerzem jobb lett,de meg nem teljesen...bonyolult. De probalj meg erosebb lenni!:)
2/3 anonim válasza:
szerintem ez azért lehet, mert mások véleményét a sajátod elé helyezed.
Az a természetes kiegyensúlyozott állapot fordítva van, ez nem önzőség.
Értékeld, meg szeresd magad és minden oké lesz:)
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!! :)
Amugy már voltam pszichologusnál de azt mondta hogy nincsen semmi és hogy nem kell járnom, pedig a suliban is elküldtek valami kineziológushoz(azthiszem) és 1-2 alkalom után ő is aztmondta hogy smmi sincs
2012. aug. 28. 00:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!