Szerintetek ez nagyon gáz?
Figyelt kérdés
Volt egy kirándulás ahol megismertem agy 13 éves lányt aki megtetszett.Csak hogy én egy kicsit öregebb vagyok nála 17éves.Szerintetek ez beteges vagy netalán pedofil gondolkodás?
17F
2012. aug. 27. 22:05
1/6 anonim 

válasza:

Ha csak szimpatikus, akkor nem.
Különben pedomaciinfluenzás vagy.
Az ellenszer ötezeröccá, occóé.
2/6 anonim 

válasza:

dugd meg jól ő büszke lesz magára, te meg egy-két évre dutyiba kerülsz
3/6 anonim 

válasza:

Attól függ, hogy hogy néz ki, meg mennyire érett a csaj.
De ha csak úgy simán szimpi, az nem probléma, lehet testvéri elgondolás is.
4/6 anonim 

válasza:

A mai lányok 13 évesen már nem szűzek(tisztelet a kivételnek). Úgyhogy szerintem nem gáz.
5/6 anonim 

válasza:

Hát ettől még nem leszel pedofil. A mai 13 éves lányok bőven kinéznek akár 16-17-nek is. Ez a 4 év csak így tűnik soknak. Ha te 20 leszel ő meg 16 akkor nem gáz.
6/6 Alaque 

válasza:

Nem gáz, de ne kezdjél fiatalabb píccsákkal, mert megjárod, hidd el, mindenki megjárja! Ennyi idősen még elég sok az a négy év korkülönbség.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!