Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nem bolondság leélni egy...

Nem bolondság leélni egy egész életet egy helyen?

Figyelt kérdés

2012. aug. 27. 21:07
 1/7 anonim ***** válasza:
De, az.
2012. aug. 27. 21:08
 2/7 anonim ***** válasza:
Úgyám, az! Én 20-as éveimben Németben szeretnék dolgozni, aztán ha jól megy utazgatni.
2012. aug. 27. 21:17
 3/7 A kérdező kommentje:
én is utazni fogok már csak 1 évet kell itthon kibírni valahogy nem bírok egy helyen lenni
2012. aug. 27. 21:35
 4/7 anonim ***** válasza:

Gratulálok.

Az "bolondság", amit annak érzel. Ha neked jó az, ha egész életed egy panellakásban töltöd, akkor élvezd nyugodtan. A te életed, úgy éld, ahogy a legjobbnak látod. Ha nem szeretnél kipróbálni új dolgokat, ne tedd. Lényeg, hogy ne érezd magad rosszul.

És ne engedd, hogy megmondják, hogy mit mikor hogyan és merre... dönts te, csináld azt, amit szeretnél.

2012. aug. 27. 21:46
 5/7 A kérdező kommentje:
szerintem meg pont így lehet új dolgokat kipróbálni, és nekem elég egy panel lakás én nem akarok gazdag lenni
2012. aug. 27. 21:48
 6/7 A kérdező kommentje:
jaj bocsánat rosszul értelmeztem a válaszodat, oké köszönöm szépen:)
2012. aug. 27. 21:49
 7/7 anonim ***** válasza:

emberfüggő, van akinek ez a természetes

de én sem bírnám ki:)

2012. aug. 27. 23:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!