Szerintettek, az gáz hogy a suliban nincsenek barátaim és a nyári szüneteben a családommal, nagyival talállkoztam csak és egész nap a gép előtt vagyok?
Figyelt kérdés
2012. aug. 20. 21:05
1/10 anonim válasza:
Én is így voltam mindig, nem gáz. Nagyon sokan ezt teszik.
2/10 Penszy válasza:
eléggé,hány éves vagy?be vagy fásulva?
3/10 A kérdező kommentje:
8 mi az a befásodva vagy mi?!
2012. aug. 20. 21:25
4/10 anonim válasza:
8 évesen mit csinálnál a barátaiddal a gépezésen kívül? Max társas vagy valami. Nyugi majd a gimiben szerzel barátokat.
5/10 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy okos vagyok,ezt mindenki utálja bennem.Nyomi,gépen én nem csinálok olyanokat mint fkceboockk,hanem kvíz partozom,most megyek 5. be.):
2012. aug. 20. 21:50
6/10 Penszy válasza:
jah ,ha 8 éves vagy nem gáz ,nem szóltam semmit!
7/10 anonim válasza:
Nem akarok bunkó lenni de pont ezért nincs barátod mert okosabbnak tartod magad. -.-"
"majd 20 évesen rájössz, hogy csodagyerek voltál mert ugyanannyi eszed lesz mint most" xD
8/10 anonim válasza:
8 évesen ötödikbe? Azt hogyan?
Az ötödikesek 11-12 évesek, nem 8
10/10 Diamond ♥ válasza:
Nálam ugyanez a helyzet,csak én 11 vagyok,de 1 év múlva átmegyek a gimibe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!