Hogyan szerezzem vissza a barátaim?
Figyelt kérdés
Az a problémám, h elfordult tőlem a sok barátom, mert eléggé nehéz időszakon mentem keresztül,(ezilyen lelki, depis, magamba fordulós időszak volt) aztán meg azon öltem magam h mi a francért volt ez az egész. De most elég komoly változásokon mentem keresztül( felfogás, életvitel stb.) az a kérdésem h tudnám ennek eredményeként leggyorsabban visszaszerezni azokat az embereket? Tudom h nem kellett volna elfordulniuk meg minden, de vhol megértem őket. viszont vhogy nem visz rá a lélek h másokhoz forduljak, "lefelé barátkozzak"(mert az igaz h könnyebb lenne azt mondani h rácuppanok vmi kevésbé "menő" emberre, de én ki akarom élni magam, és ezt csak a régi barátaimmal tudnám igazán elérni. Ráadásul bennük akkoris megbíztam, amikor haragban voltunk, amit az ilyen haver-ismerős típusú emerekről nem lehet elmondani. Kérem aki bármi HASZNOS VÁLASZT tud, az ÍRJON.2012. aug. 26. 20:26
1/13 A kérdező kommentje:
jaés fiú vagyok
2012. aug. 26. 20:27
2/13 anonim válasza:
Hát nem biztos hogy könnyű lesz, de próbálj meg közeledni hozzájuk, esetleg beszélj velük, hogy milyen nehéz időszakon vagy túl, és hogy már megváltoztál, újra a régi vagy, és szeretnéd őket visszaszerezni. Esetleg kedveskedj valamivel nekik, próbálj meg közös programokat szervezni velük.
Meg kell hogy értsék.:)
3/13 anonim válasza:
Esetleg menjetek el valahova inni, az általában összehozza az embereket.
4/13 anonim válasza:
Minek vissza szerezni őket?
Az igazi barát a bajban is veled tart,én hidd el tudom.Ezek max. haverok voltak semmi több.
5/13 A kérdező kommentje:
első: valami ilyesmit terveztem énis
második: azzal csak egy baj van h nem akarom erőltetni annyira, mert tudom milyen rossz amikor erőltetni kell vmit
harmadik: énis valszeg ezt tettem volna, főleg h nem ismered a sztorit...
2012. aug. 26. 22:48
6/13 A kérdező kommentje:
a legfajinabb h ők bulizgatnak, talizgatnak, énmeg le vagyok sz*rva. most olyannal is spanolnak akit elvileg utálnak
2012. aug. 27. 23:24
7/13 anonim válasza:
Elhiszem, hogy nem akarod elhinni, de a 4-es kollégának valahol igaza van... Nekem van egy barátom aki hasonló korszakon ment át régebben, de még ma is bele borzongok a gondolatba... Csak én voltam neki. Fenyegetett, hogy öngyilkos lesz, folyton a halálról beszélt meg, hogy milyen jó lenne neki meghalni... Mindenki próbált lebeszélni arról, hogy vele maradjak, mert rám is rettentő rossz hatással volt. Ez a korszaka egy teljes évig tartott... És én egy teljes évig kitartottam mellette, igaz nem egyszer sírtam, ordítottam és gondoltam arra, hogy ezt már nem bírom, de végig vele voltam. Ők nem igazi barátok voltak... Ezt ő is csak akkor vette észre, amikor már "kitisztult" és látta, hogy rajtam kívül nem maradt senkije. Azért barátkoznak most azzal a személlyel, mert most ő a "menő", veled pedig azért nem, mert te már nem vagy az. Keress olyan barátokat, akik tisztességesek, bár az nehéz... De ha csak vissza akarod lopni magadat a kegyükbe, akkor megérdemled, hogy kihasználjanak...:/ Hidd el, nem kevés tapasztalatom van már.
8/13 A kérdező kommentje:
utolsó: azért én nem akartam öngyi lenni. dolgozok rajta h tudnék az élre törni, de azért okosabban akarom csinálni az egészet mint eddig.
2012. aug. 29. 22:54
9/13 A kérdező kommentje:
és eleve ha körülöttem akár egy ilyen ember is lett volna mint te, akkor nem fordulok magamba
2012. aug. 29. 22:55
10/13 sziti válasza:
én is ilyen próblémákkal küzdök de én a feszültséget a box zsákon vezetem le vagy gyúrtam de ez az időszak elmúlt találtam egy közös témát a barátaimmal kibékültünk és most megint együtt van a banda.legközelebb ne fordulj magadba hanem vezesd le a feszkót vmin, mint én a box zsákon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!