Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » 20 éves lány vagyok, barátkozn...

20 éves lány vagyok, barátkozni szeretnék, mert önhibámon kívül nincsenek barátaim. Túl sokat csalódtam? (Csak normális válaszokat kérek)

Figyelt kérdés
Az iskolában én voltam a kövér lány az utolsó padból, aki mellett csak a "gáz srác" ült. Beteges, és félénk voltam, ezt kihasználva sorozatosan megaláztak, bántalmaztak. 11 éves koromban a felsősök (8. osztályosok) csúnyán átvágtak, és megvertek, disznónak neveztek. Én voltam az a lány, akit meglehetett alázni, mert sosem szólt vissza. A szüleim jobbnak látták, ha elköltözünk (ahelyett, hogy segítettek volna a változásban). Elköltöztünk, de mivel ott is csak Miss Röfi voltam, ezért lényegében teljesen mindegy volt, hogy hol vagyok. 18 éves koromra lefogytam. 170 centimhez, 71 kilóra (akkoriban 160 körül voltam, és 90 (!!!) kiló). Nagyképűség nélkül mondom, hogy csinos, szemrevaló lány lettem, mindezek ellenére a lakóhelyemen még mindig csak a "kövér félénk lány" maradtam, akivel nem szívesen mutatkoznak mert "tök gáz". Amikor barátkozni akartam zárt ajtókra leltem. Egyszer köszöntem egy régi iskolatársamnak, és annak barátainak, akik hangosan felszólalva azt mondták "Jhaj XY ugye nem köszönt ennek?".. Borzalmas érzés volt. Nem is ismernek, azt sem tudják milyen vagyok, mégis megítélnek, mert nem rázom magam, és nincs kinn a fenekem boltba menet. Nem öltözködöm kihívóan, nem mászok pasiról-pasira. Biztos ez a baj. Mindenesetre nagyon szeretnék barátokat-barátnőket találni, akik a belső énemre kíváncsiak, és nem zárkóznak el előlem. Tudom, hogy ez nem az az oldal, de mégis azt szeretném megkérdezni, nincs e valaki, aki szívesen barátkozna velem? Én úgy érzem tényleg jó ember vagyok. Egyetlen barátom volt, aki szintén a "Miss Röfi" művésznéven futott, de sajnos elköltözött Londonba, hogy új életet kezdjen. A rég történtei miatt érthető módon depressziós lettem, és ritkán mozdultam ki. Most már jól érzem magam, és szívesen jönnék-mennék. Csak épp nincs kivel, az utcán meg csak nem mehetek oda vad idegenekhez, hogy "Héé gyertek barátkozzunk". Buliba nem járok, mert nincs kivel, egyedül pedig nem megyek. Hát ennyi! Igazából semmi mást nem szeretnék, csak barátkozni minden hátsó szándék nélkül. Aki szeretne megismerni írjon üzenetet, vagy kommenteljen ide (de inkább üzenetet írjon). Köszönöm! Lilike

2012. aug. 26. 18:16
 1/3 anonim ***** válasza:
Írtam privit.
2012. aug. 26. 18:34
 2/3 anonim ***** válasza:
Tényleg Lilike a neved? Ez nagyon kedves, vonzó név. Gratulálok, hogy volt önuralmad lefogyni, tartsd a szintet, ne add fel!Addig is, míg barátokat találsz, tedd azt, amiről azt hiszed helytelen: menj egyedül mindenhová, ahová vágysz.Csak annyit kell tenned, hogy ne úgy menj, hogy jaj, de szomorú, magányos vagyok, hanaem azzal a godnolattal: Egyedül is képes vagyok megjelenni, nincs szükségem támasztékra, érdekel valami, odamegyek, tessék szóljatok hozzám, kedves leszek, de ha nem szóltok, akkor is szeretlek benneteket. Ha ilyen gondolatokat forgatsz magadban, meglátod, odavonzod magadhoz az embereket. Viszont előfordulhat, hogy szólnának hozzád, de nem mernek "csak úgy" megszólítani. Mint ahogy magadról is írtad. Ezért kitalálhatsz segítségül nekik apró kis trükköket, örülni fognak neki. PL: "Nem te veszítetted el ezt a kulcstartót?" "Nem tudnál felváltani egy ezrest?"
2012. aug. 26. 22:28
 3/3 anonim válasza:
Ha gondolod, írj privátban, nekem is voltak régen hasonló gondjaim... :)
2012. szept. 5. 09:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!