Miért nem hisznek bennem?
Figyelt kérdés
Úgy döntöttem, balettozni szeretnék, annak ellenére, hogy kicsit husis a hasam. Én tényleg nagyon szeretném ezt, de a szüleim nem hisznek bennem. Kiskoromban már jártam egy ideig balettozni,de aztán kivettek valamiért. Most újra kezdeném, csak hát a szüleim folyton azt mondják, hogy ez hülyeség, nem való nekem, ne is próbálkozzak, és ez iszonyatosan rosszul esik. Mit tehetnék?2012. aug. 26. 15:32
1/4 anonim válasza:
Ezeket a dolgokat neked kell eldöntened nem a szüleidnek. Ha úgy gondolod hogy képes vagy rá, nyugodtan kezdd el.
2/4 anonim válasza:
Ők nyilván csak túlságosan féltenek, hogy tényleg nem sikerül, és elkenődsz,de ne hallgass rájuk. Ha komolyan gondolod, menni fog, hajrá!
3/4 anonim válasza:
iratkozz be, ha látják hogy komolyan gondolod csak nem fognak szívózni
4/4 *Glissade* válasza:
Szia!
Én is voltam már hasonló helyzetben...
Erre az egyik tanárom azt mondta:
"Nem az én fellelőségem, hogy mit gondol rólam más, az viszont már igen, hogy én mit gondolok magamról."
Nem kell senkit sem meggyőznöd semmiről, csak az számít, hogy te mit akarsz. Soha nem fogsz mindenkinek megfelelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!