Szerintetek is bennem van a hiba? Középiskolában is ilyen rossz lesz?
Emlékszek, én is nagyon féltem a középsulitól..mármint inkább a gólyatábortól..de ennek már egy éve:)
Azért paráztam rá, mert utóbbi időben elég nehezen megnyílós típus lettem. A gólyatáborban pont a 4 (bocs, hogy ezt mondom) r*banc mellé kerültem...Nem vagyok embergyűlő típus, sőt a kiközösítetteket is mindig sajnálom..De emlékszek már akkor is unszimpatikussá kezdtek válni..AZ egyik közülük már akkor is úgy akarta felhívni a figyelmet magára, hogy nevetett..bocs..vihogott és közben rázta magát..de szó szerint..én meg csak kussban néztem >_>...hátjó..
Szóval így kezdődött..De aztán persze szerencsére a 4 r. egy faházba került és a 6 normálisabb lány szintén egy házba. Így telt el 5 nap. Emlékszek, első nap nem tudtam feloldódni..végig csináltam a programokat és kész..
aztán második napon kicsit oldottabb voltam és az egyik lány megszólalt este, hogy csináljunk egy bizalomkört..mindneki elmondta, hogy mit gondolt először a másikról..de őszintén..húú..voltak elég durva megjegyzések is..Rólam azt mondták:" Először azt gondoltam egy ilyen mulya lány vagy..aztán azt hogy egy csöndes lány vagy aki ha megszólal kiüt mindenkit a beszólásával.és rájöttem, hogy be nem áll a szád"..a többiek meg helyeseltek és nevettünk..Harmad nap meg nem bírtuk abbahagyni a beszélgetést ezért este kiküldtek a gólya felügyelők, edzeni..pizsamában..egymás nyakába tett lábakkal mentünk körbe,körbe..és mehetünk aludni..
SZóval így kezdődött a középsuli..a tábor "kényszerített" engem arra, hogy megnyíljak rövid idő alatt(legalábbis nekem rövid) és így máris volt egy társaság akire számíthattam..
Aztán kaptam egy jófej padtársat..aki fiú, de rendes nagyon és sokat nevetünk...
Ezel csak azt akartam mondani, hogy én sem vagyok az a sokat beszélős típus, én is tartottam a sulitól, hiszen új társaság, ráadásul nem vagyok az a lányos lány típus..mindig is fiúkkal haverkodtam, bár a lányokkal sem volt gondom soha..plusz nem szeretek inni, bulizgatni...jobban érdekelnek a könyvek,sportok,zene
Arra gondolj, hogy mindenki aki oda megy, izgul picit...jó talán a "nagypofájúak" nem..De a többség igen és ott tiszta lappal indulsz..
Van az osztályomban egy srác aki év elején láttam, hogy félt megszólalni..most meg ő az osztály hangja...a stílusa is megváltozott..
Előző suliban nem szerették és félt, itt is az lesz..de látta, hogy most meghallgatják és beszédes lett...hozzáteszem jófej srác:)
Szóval ne félj megszólalni, mindenki örül neki, ha van a társaságban egy fezültségoldó ember.
HA visszagondolok, hogy én féltem, szinte nevetnem kell..ha most visszakerülnék oda, az elejére, már első este oldottabban beszélnék midnenkihez..mert nem rossz társaság ez:)
A könyvet valóban jobb lenne hanyagolnod a suliban, mert azt fogják gondolni, hogy unalmasnak tartod őket és nem vagy kíváncsi a társaságukra. Van egy srác aki ugyan ezt csinálja, csak ő rajzolgat és mindenki azt mondja, hogy sosem szólal meg és milyen kis szerencsétlen..én meg sajnálom szegényt...néha beszélek vele, de tényleg elég csöndes..
Csak nézz mindenkire kedvesen és hallgasd meg azt amit a többiek mondanak, akkor tudni fogják, hogy nem vagy ellenszenves..mert sokszor a csöndességből az jön le, hogy az illetőt nem érdekli senki és semmi és unatkozik abban a társaságban.:)
SOk sikert és bocsi a regényért:D
16/L
Ó, köszönöm, ez jól esett, akkor nem baj, hogy regényt írtam:D
Hát szeretek írni, meg olvasni is, bár nem ilyen pályán gondolkozok:)
És tényleg nincs mit, örülök, hogy hasznos volt számodra:)
Néha jobb "kívülálló" szemével,gondolkodásával is megnézni a dolgokat:D
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!