Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Se munkám, se pasim és az...

Se munkám, se pasim és az anyám is folyton erősíti bennem a tudatot, hogy csődtömeg vagyok. Van még így valaki, mint én?

Figyelt kérdés

Most végeztem el a fősulit, zéró tapasztalatom van, sehová sem vesznek fel dolgozni, mindenhonnan visszajön a negatív válasz, ha egyáltalán válaszolnak...

2 éve nincs senkim. Nem vagyok csúnya, vagy ápolatlan, de egyszerűen szerintem látják rajtam, hogy mennyire igyekszem, azért nem kellek senkinek.

Anyám is folyton csesztet, hogy miért nem hozok már haza pénzt és igazán lehetne normális barátom is végre. Igaza van.

Mit tegyek, hogy összekapjam magam?

2012. júl. 1. 20:17
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
34%
Nem az igyekezetet, hanem a rosszkedvet látják benned, ezért nem kellessz senkinek.
2012. júl. 1. 20:22
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves vagy? Én 26 évese vagyok, munkám nincs. Az egyetemen szenvedek csak, mert alig sikerül. És barátom sincs, sőt egy olyan "kapcsolatban" vagyok amiből más menekülne. De azért igyekezni kell igen.
2012. júl. 1. 20:25
 3/18 anonim ***** válasza:
hidd el én még így is irigyellek, mert van valamilyen végzettséged
2012. júl. 1. 20:27
 4/18 anonim válasza:
Figyelj 20 éves vagyok mérnök aszisztensnek tanultam.. most fejeztem volna be a napokba a sulit.. anyám nem fizette tandijamat... nincs papirom.. szerinted? bnőm van de egyébként anyagilag meg zeron állunk ugyhogy nem vagy egyedül..
2012. júl. 1. 20:37
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Kéne egy tanfolyam a szülőknek, amibe bemutatják nekik, hogy mennyire más ez a kor mint az övék. Amikor még a seggüket verték a nagy többség, ha felvették a TSZ-be. mert amúgy emiatt csinálják, mert ez van bennük, hogy akkor másnap már volt melójuk. De az, hogy a gyerek esetleg szakmába akarna találni valamit, hát az sok szülő esetében érthetetlen dolog, csak azt tudnám, akkor mért tanítatta évekig arra a szakmára, ha esélyt nem akar adni, hogy abba keressen az ember. Nem így van?
2012. júl. 1. 20:46
 6/18 A kérdező kommentje:
23 éves vagyok. Tudom, még fiatal vagyok aránylag, de körülöttem valahogy mindenki szerencsésebb, jobban boldogul, mint én. Most olyan kilátástalannak tűnik minden...
2012. júl. 1. 20:51
 7/18 anonim ***** válasza:
63%

jóreggelt kivánok ez az élet.az ország felének nincs munkája nem esett még le?és van akinek több mint két éve nincs pasija. meg aztán miért kéne??? muszáj?? azért hogy eltartson? mert semmi sem kényszer....ha meg nincs olyan aki tetszene akkor miért kell mániákusan pasit akarni?

ne az anyád mondja meg mit csinálj és arrol meg nem te tehetsz hogy nincs melod. ébreszd fel öt is hogy szar az ország vegye már észre. vagy keress valami trutyi állást de az a baj hogy már oda se kell senki!

2012. júl. 1. 20:52
 8/18 anonim ***** válasza:
Hidd el, többség így érez főleg ha sem egyből nincs meló, se ismi nincs sehol aki berakna, és egyből még ha a szülő is zavargatja az embert az plusz rossz az önérzetnek is. :S Kitartás kell,ezért érdemes nyaranta amíg tanul az ember melózni valamit és azt félrerakni az ilyen időkre.
2012. júl. 1. 20:54
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

Úristen ilyen hülye emberek. Anyád miért cseszeget? Azért szült hogy minél előbb megszabaduljon tőled?

Ez azért undorító anyádtól.

Legyél laza, ne pasizz, ki nem szarja le, hogy van, vagy nincs! Örülj neki, hogy nincs, így legalább van szabadidőd, tudsz a munkakeresésre, tanulásra koncentrálni!

Gondolom 20-23 éves vagy, nem tudom miért kell mindenáron pasit szerezni. Szerintem nem lennél boldogabb, csak több teher jönne az életedbe.

2012. júl. 1. 20:54
 10/18 anonim ***** válasza:

Miért nem mész külföldre?

Szereted a gyerekeket?

2012. júl. 1. 20:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!