Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ilyen uninteligens az...

Miért ilyen uninteligens az anyám?

Figyelt kérdés
Akárhányszor együtt megyünk az utcán,az egyetlen öröme az ha engem beégethet.Most is jöttünk együtt az utcán erre elkezdte hangosan mondani az otthoni dolgaimat. Mikor szóltam neki hogy gratulálok milyen inteligens és hogy ezzel a viselkedésével csak magát járatja le azt mondta hogy nem,én téged járatlak le.Nekem ez felfoghatatlan és iszonyat égő hogy képes velem az utcán üvölteni meg így lejáratni.
2012. jún. 30. 19:15
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Ne menj vele többet.
2012. jún. 30. 19:16
 2/12 A kérdező kommentje:
mikor vendégségbe vagyunk direkt engem hoz fel hogy "tudják meg milyem mocsok vagyok"
2012. jún. 30. 19:19
 3/12 anonim ***** válasza:

intelligens. 2 L.

ne járkál anyáddal sehova, ha nem jöttök ki, akkor próbálj költözni. rokonok, nagyszülők?

2012. jún. 30. 19:21
 4/12 A kérdező kommentje:
16 évesen nem költözhetek
2012. jún. 30. 19:23
 5/12 A kérdező kommentje:
kössz
2012. jún. 30. 19:33
 6/12 anonim ***** válasza:
70%

A legtöbb szülő nem alkalmas arra, hogy gyereket neveljen. Ezt jól jegyezd meg és mérlegeld, mikor már sajátot tervezel. Azon viszont nem árt elgondolkodnod, hogy kiérdemelted-e ezt valamivel.

Mindenesetre a legtöbb, amit tehetsz, hogy még két évig igyekszel a kedvére tenni + gyűjtögetni a pénzt, mert 18 évesen kalap, kabát, mehetsz oda, ahol neked jobb - már ha van hozzá tőke.

2012. jún. 30. 19:36
 7/12 anonim ***** válasza:
Én azért meghallgatnám a másik felet is. Mindennek oka van, nem lehet, hogy a problémát TE provokáltad ki? 16 évesen mind nagymenők voltunk mindent jobban tudtunk, viszont így visszatekintve élettapasztalattal hülye idióta voltam sok mindenben.....Lehet tudtod nélkül vérig sértetted, megaláztad. Kérdezz rá miért csinálja.
2012. jún. 30. 19:59
 8/12 anonim ***** válasza:

"A legtöbb szülő nem alkalmas arra, hogy gyereket neveljen. Ezt jól jegyezd meg és mérlegeld, mikor már sajátot tervezel."

Kiegeszitenem annyival, h senkit sem tanitottak meg gyereket nevelni. Igy adott helyzetekben azt adod tovabb, amit kaptal, mert nem tudsz jobb megoldast. (Tehat Te akkor mit fogsz tovabbadni? Oke, ezt mar tudod, nem egeted majd a lanyodat, de mas dolgokban...) Hacsak nem rakeszülsz! Sokat olvasol, tanulsz erröl, hogy majd tudd, hogyan csinalod jobban! Mert az adott szituban gyorsan kell dönteni, akkor mar nincs idö utananezni...

Azzal egyetertek, h magat egeti, tehat ha te tenyleg meg is meg vagy erröl gyözödve, akkor nem foglalkoztat a dolog...

2012. jún. 30. 19:59
 9/12 anonim ***** válasza:
0%
en nem voltam nagymenö es hülye idiota sem, 16 evesen sem es sosem.
2012. jún. 30. 20:01
 10/12 anonim ***** válasza:
46%

"Mindennek oka van, nem lehet, hogy a problémát TE provokáltad ki?"

Én nem tudom, neked milyen a kapcsolatod a szüleiddel, de akár kiprovokálta, akár nem, egy anya nem viselkedik így. Sőt, senki nem viselkedik így, aki elmúlt 12 éves.

2012. jún. 30. 21:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!