Miért ilyen uninteligens az anyám?
6. vagyok, és nem értem, miért is kellene tanítani egy felnőtt embert arra, hogy SENKIVEL nem viselkedünk így és hogy ezzel nemcsak a lányunkat de magunkat is megalázzuk.
Kétlem, hogy egyszeri rossz reagálásról van szó, ez egyértelműen következetes cselekvés, ami az ellen irányul, aki pont hogy nem kérte, hogy megszülessen.
A gyerekneveléshez kell egy bizonyos fokú (érzelmi és 'sima') intelligencia, mint ahhoz is, hogy a szüleink cselekedeteiből levonjuk a helyes(!)következtetéseket, és aszerint alakítsuk az életünket. Ennélfogva igen, bármilyen fájdalmas is beismerni, attól, hogy valaki kihord egy gyereket, még nem feltétlen lesz alkalmas arra, hogy normális gyerekkort biztosítson a számára.
Ez már totál off, de tudom, hogy sokaknak okoz élvezetet a lepontozás, tehát itt vagyok nektek, ide lőjétek a piros kezeket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!