Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ilyen uninteligens az...

Miért ilyen uninteligens az anyám?

Figyelt kérdés
Akárhányszor együtt megyünk az utcán,az egyetlen öröme az ha engem beégethet.Most is jöttünk együtt az utcán erre elkezdte hangosan mondani az otthoni dolgaimat. Mikor szóltam neki hogy gratulálok milyen inteligens és hogy ezzel a viselkedésével csak magát járatja le azt mondta hogy nem,én téged járatlak le.Nekem ez felfoghatatlan és iszonyat égő hogy képes velem az utcán üvölteni meg így lejáratni.
2012. jún. 30. 19:15
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

6. vagyok, és nem értem, miért is kellene tanítani egy felnőtt embert arra, hogy SENKIVEL nem viselkedünk így és hogy ezzel nemcsak a lányunkat de magunkat is megalázzuk.

Kétlem, hogy egyszeri rossz reagálásról van szó, ez egyértelműen következetes cselekvés, ami az ellen irányul, aki pont hogy nem kérte, hogy megszülessen.

A gyerekneveléshez kell egy bizonyos fokú (érzelmi és 'sima') intelligencia, mint ahhoz is, hogy a szüleink cselekedeteiből levonjuk a helyes(!)következtetéseket, és aszerint alakítsuk az életünket. Ennélfogva igen, bármilyen fájdalmas is beismerni, attól, hogy valaki kihord egy gyereket, még nem feltétlen lesz alkalmas arra, hogy normális gyerekkort biztosítson a számára.

Ez már totál off, de tudom, hogy sokaknak okoz élvezetet a lepontozás, tehát itt vagyok nektek, ide lőjétek a piros kezeket!

2012. jún. 30. 21:56
 12/12 anonim ***** válasza:
Még ha egy gyerek "ki is érdemli" az ilyet, akkor sem utcán idegenek előtt vagy más rokonok előtt égetem be, sőt! egyáltalán nem égetem. Milyen anya az ilyen? én ezt nem is anyának nevezném...mellesleg az anyjára is ráférne a fejmosás, mert ő meg azt érdemelte ki hogy lenézzék ilyen hozzáállással.
2012. jún. 30. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!