Miért sírok minden hülyeségen? Hogy hagyhatom abba?
Figyelt kérdés
pl mikor meghalt az egyik kedvenc mesémben az egyik szereplő akit szerettem, akkor is sírtam, meg pl simán sírok ha valaki rondán néz rám stb.... és nagyon rossz mert az apám állandoan ezzel piszkál, és már emiatt is sírtam, és anyukámnak kellett leállítania hogy hagyjon már békén.
14f
2012. aug. 25. 16:48
1/7 anonim válasza:
Miért baj ha sírsz? Nem lehet mindenki egy érzelmek nélküli robot.. Szerintem nem szégyen, úgyhogy nyugodtan sírj amikor akarsz. Az apád meg azt hiszi, hogy ha azt mondja, hagyd abba,akkor abba fogod.. de téved. Ha annyira rossz, hogy mindenen könnyezel, akkor kerüld ezeket a meséket,és helyzeteket. Remélem tudtam picit segíteni. :)
2012. aug. 25. 17:35
2/7 A kérdező kommentje:
nekem az a bajom hogy az apám ilyen... és kinevet emiatt... és cukkol... nagyon nem jó:(
2012. aug. 25. 17:43
3/7 anonim válasza:
Addig sírj még képes vagy rá, én is megkönnyeztem nem rég egy szomorú történetet :)
2012. aug. 25. 18:30
4/7 anonim válasza:
Tudod, ez nagy előny. Azt mutatja, érző ember vagy. Ne változz nagyon ebben a témában. Én is épp egy kiadós sírás után válaszolok. Mondjuk nekem kicsit komolyabb dolog van a háttérben. De nem vagy egyedül. ;)
2012. aug. 25. 23:41
5/7 anonim válasza:
Szia!
Ahogy előttem is írták: örülj, amíg képes vagy sírni! Azzal a hülye "divattal" ne törődj, hogy "egy férfi nem sír". Ez úgy ahogy van, egy baromság! Én is elhittem ezt és követtem is, de megjártam, ma már nem - illetve alig - tudok sírni, pedig néha jót tud tenni és jólesne. Sokszor úgy érzi utána az ember, hogy lerakta a nehéz zsákokat. Ha viszont nem tudsz sírni, akkor csak nyomasztani fog minden. Én is így vagyok:/
Szóval nincs ezzel baj, ha okod van rá, akkor nyugodtan.
2012. aug. 26. 18:19
6/7 anonim válasza:
Ha nekem lenne ilyen apám, akkor azt mondanám, h miért akart akkor gyereket ha nem tudja elfogadni azt, amilyen vagyok. Na akkor ne sírjon, mikor ezt vágom a képébe! Igen, elég kegyetlen vagyok.
2012. aug. 28. 14:39
7/7 anonim válasza:
Én is gyakran szoktam sírni általában a pasim előtt de hát most mit számít az? Valamikor azért mert kiakadok rajta, aztán azért mert nem látom egy darabig. De ő még nem mondta h zavarná. Hidd el akkor sem szégyen ha fiú vagy, nem kell elfojtani, ha jön akkor sírj!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!