Hogyan tegyem magam túl egy nagy hülyeségen amit csináltam?
16 éves kamaszlány vagyok és csináltam pár hülyeséget, ami attól félek, hogy megbélyegzett engem mások szemében. Már késő bánkódni rajtuk, hiszen a múltat megváltoztatni nem lehet, valamint a magyarázkodás csak ront a helyzeten....azonban legutóbbi mallőrözésem óta nagyon padlón vagyok idegileg, úgy érzem magam, mintha egy rémálomban volnék, mert annyira nem látok semmi jót ebbe a bakisorozatba és abba, hogy az emberek innentől kezdve más szemmel tekintenek rám
Mit javasoltok ? Megkérlek segítsetek ! Köszi előre is
Kicsit kifejthetted volna, hogy mik ezek a "szörnyűségek"
Na de a lényeg, hogy ne foglalkoztasson más véleménye. Az a lényeg, hogy belátod, hogy a múlton nincs értelme rágódni és ez így is van. Ha bánkódsz rajta, ha nem akkor is megtörtént, szóval csúnyán mondva sz@rni rá. Túl rövid ahhoz az élet, hogy ilyen baromságokkal elpocsékold. Fel a fejjel, és ha látják rajtad, hogy jólérzed magad a bőrödben, akkor úgy is fognak hozzád viszonyulni.
Ja,igen,bocsánat,nagyon köszönöm a tanácsod!
Amúgy nagyon tetszett amit írtál tényleg, annyira bele is merültem, hogy elfelejtettem megköszönni :D
Amúgy hát nem épp szexualitással kapcsolatos dolog,ez annál durvább,és inkább az alkohollal függ össze....
1. Minden "csoda" 3 napig tart
2. Jön a következő személy a környezetedből, aki ugyanilyen hülyeséget, vagy még ennél nagyobbakat vét, és attól kezdve egyrészt ő lesz a beszédtéma, másrészt lehet, hogy te "kismiska" vagy hozzá képest.
Komolyan:
Gondold végig az eseményeket, hol volt az a pillanat, amikor az első hülyeséget csináltad (pl. azzal a pohárral már nem kellett volna meginni, vagy arra a személyre akkor nem kellett volna hallgatni, stb.)
Vésd jól az eszedbe ezt a pillanatot, ezt a szitut, mert "az életben mindig kapunk újabb lehetőséget" arra, hogy a rosszul megoldott helyzeteket kijavítsuk, illetve helyesen oldjuk meg!
Ha most gondolatban nem rágod magad végig az események minden egyes percén, nem fog tudatosulni benned, hogy hol volt az a pont, amire legközelebb jobban oda kell figyelned.
Ettől kezdve ne foglalkozz vele tovább, csak légy résen, légy éber, és igyekezz, hogy ne kerülj ismét ilyen helyzetbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!