Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan tegyem magam túl egy...

Hogyan tegyem magam túl egy nagy hülyeségen amit csináltam?

Figyelt kérdés

16 éves kamaszlány vagyok és csináltam pár hülyeséget, ami attól félek, hogy megbélyegzett engem mások szemében. Már késő bánkódni rajtuk, hiszen a múltat megváltoztatni nem lehet, valamint a magyarázkodás csak ront a helyzeten....azonban legutóbbi mallőrözésem óta nagyon padlón vagyok idegileg, úgy érzem magam, mintha egy rémálomban volnék, mert annyira nem látok semmi jót ebbe a bakisorozatba és abba, hogy az emberek innentől kezdve más szemmel tekintenek rám

Mit javasoltok ? Megkérlek segítsetek ! Köszi előre is

2011. jún. 5. 21:25
 1/10 anonim ***** válasza:

Kicsit kifejthetted volna, hogy mik ezek a "szörnyűségek"

Na de a lényeg, hogy ne foglalkoztasson más véleménye. Az a lényeg, hogy belátod, hogy a múlton nincs értelme rágódni és ez így is van. Ha bánkódsz rajta, ha nem akkor is megtörtént, szóval csúnyán mondva sz@rni rá. Túl rövid ahhoz az élet, hogy ilyen baromságokkal elpocsékold. Fel a fejjel, és ha látják rajtad, hogy jólérzed magad a bőrödben, akkor úgy is fognak hozzád viszonyulni.

2011. jún. 5. 21:33
 2/10 A kérdező kommentje:
Bocs, első, igazad van, de egyedi balhékat műveltem, ezért nem írtam le őket, mert könnyen felismerné őket bárki aki ismer engem.....tudom,hogy kevés a valószínűsége,de fő az óvatosság
2011. jún. 5. 21:35
 3/10 anonim ***** válasza:
Ez valami szexualitással kapcsolatos dolog, igaz? Össze-vissza csináltad a dolgot, vagy fölvettek kamerára közben...?...
2011. jún. 5. 21:38
 4/10 anonim ***** válasza:
oké így megértem, csak egyzserűbb lett volna tanácsot adni, így csak nagy általánosságban tudtam beszélni, de azért fontold meg amit az előbbiben írtam.
2011. jún. 5. 21:38
 5/10 A kérdező kommentje:

Ja,igen,bocsánat,nagyon köszönöm a tanácsod!

Amúgy nagyon tetszett amit írtál tényleg, annyira bele is merültem, hogy elfelejtettem megköszönni :D

Amúgy hát nem épp szexualitással kapcsolatos dolog,ez annál durvább,és inkább az alkohollal függ össze....

2011. jún. 5. 21:40
 6/10 anonim ***** válasza:
Alkoholos dolog miatt meg főleg kár bánkódni. Azon szinte mindenki átesik. A legtöbben már mind csináltunk olyan hülyeséget csontrészegen amit később megbántunk és kínosnak éreztük, de idővel majd jobban fel tudod dolgozni, esetlég még viccesnek találod(bár ha nagyon dúrva akkor nem alószínű).
2011. jún. 5. 21:45
 7/10 A kérdező kommentje:
csak annyi a durva,hogy most mindenki aki tud erről részegesként és alkoholistaként tekint rám
2011. jún. 5. 21:52
 8/10 anonim ***** válasza:
Nyugi. El fog múlni ez is, mert minden hír csak addig érdekes ameddig friss. Ne mutasd, hogy szégyent érzel, hanem próbáld azt mutatni, hogy nem érdekelnek a történtek és akkor már nemlesz nekik miért cikizniük téged. Vagy esetleg csinálj valami pozitív dolgot ami beszédtémává válhat, és akkor a régi témát helyből elfelejtik.
2011. jún. 5. 21:55
 9/10 anonim ***** válasza:

1. Minden "csoda" 3 napig tart

2. Jön a következő személy a környezetedből, aki ugyanilyen hülyeséget, vagy még ennél nagyobbakat vét, és attól kezdve egyrészt ő lesz a beszédtéma, másrészt lehet, hogy te "kismiska" vagy hozzá képest.

Komolyan:

Gondold végig az eseményeket, hol volt az a pillanat, amikor az első hülyeséget csináltad (pl. azzal a pohárral már nem kellett volna meginni, vagy arra a személyre akkor nem kellett volna hallgatni, stb.)

Vésd jól az eszedbe ezt a pillanatot, ezt a szitut, mert "az életben mindig kapunk újabb lehetőséget" arra, hogy a rosszul megoldott helyzeteket kijavítsuk, illetve helyesen oldjuk meg!

Ha most gondolatban nem rágod magad végig az események minden egyes percén, nem fog tudatosulni benned, hogy hol volt az a pont, amire legközelebb jobban oda kell figyelned.

Ettől kezdve ne foglalkozz vele tovább, csak légy résen, légy éber, és igyekezz, hogy ne kerülj ismét ilyen helyzetbe.

2011. jún. 6. 10:49
 10/10 anonim ***** válasza:
Uuuuuu, basszus, mintha én írtam volna ki ezt a kérdést! Szintén 16 éves lány vagyok és alkoholos állapotban hülyeségeket csináltam, amiken nem tudom magam túltenni és félek, hogy mindenki rólam beszél és egyre többen megtudják :S
2011. jún. 6. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!