Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mely években lennél/lettél...

Mely években lennél/lettél volna tinédzser? Miért, és hol?

Figyelt kérdés

Én személy szerint, a 70 es években,mert azok voltak az igazi jó idők.A szüleim sokat meséltek a 70es évekről,képeket meg filmeket is láttam..

de még a hatvanas évek is szimpatikusak.Mindenki olyan elegáns volt :)

A nyolcvanas évek is nagyon tetszenek,a zene a divat..minden.

A kilencvenes években sem lenne rossz,akkor meg jó bulik/filmek voltak.

Én legszívesebben Amerikában lettem volna tini mert nagyon tetszenek az iskolák,meg a városok meg persze az időjárás.

Na kíváncsi vagyok a válaszokra.

2012. aug. 25. 13:36
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Igen, én sem gondoltam, hogy ez lesz. Kimentünk(mármint az osztály fele kb.) és néztük, hogy havazik..mi meg rövid gatyát vittünk és volt egy hosszú szerelésem 7 napra..

Aztán este mikor felhívott egy osztálytársam, mondtam neki, hogy milyen a szállás, meg hogy havazik és én egész nap rövid cuccban voltam, mert a csomagokat másik buszra tettük és az csak estére érkezett meg a szállásra..na meg, hogy tervet kell módosítani..akkor nevetve mondta a telefonba, hogy ő meg majd meg sült egész nap a 28 fokba..

Nem tudom, mint mondtam én sem vagyok rendszeres látogató ott, de akkor úgy tűnik mi voltunk olyan szerencsétlenek, hogy ilyen idétlen időszakot fogtunk ki:D

8-as

2012. aug. 25. 16:19
 12/18 anonim ***** válasza:
Boldog Békeidők, Magyarország. Az első vgh kitörése előtt pedig meg is halnék.
2012. aug. 25. 21:53
 13/18 anonim válasza:
Én úgy vagy Attila vagy Álmos korábban, akkor még értelmesek vettek volna körül...
2012. aug. 25. 22:49
 14/18 anonim ***** válasza:

Én a II. Világháború ideje alatt, mert szeretném saját szememmel látni az akkori helyzeteket. Talán Franciaország, vagy Anglia ami az én szívemet is húzza. :)

A második nagy kedvencem nekem is Ókor és Róma. Leginkább A triumvirátusok időszaka, vagy Sulla ideje.

A harmadik pedig Ókori Egyiptom. Imádom Egyiptomot. :)

Még van egy, az pedig amikor még a Guns n' Roses elkezdte a pályafutását. :D Ez pedig azért, mert szeretem a bandát. :)

2012. aug. 25. 23:14
 15/18 anonim ***** válasza:

Utolsó! Milyen érdekes, én is pont ugyanígy!! :D

(csak a guns n roses-t nem szeretem annyira)

2012. aug. 26. 20:18
 16/18 anonim ***** válasza:

:D Akkor nem csak nekem vannak ilyen álmaim.:D

Utsó előtti vtam.

2012. aug. 26. 22:22
 17/18 A kérdező kommentje:

ó,én imádom a Guns N Roses -t ..

foleg az elso pár számunk tetszik,meg ugye Axl akkor még jóképű volt :) Szívesen elmentem volna 80as 90es években koncertre :)) !

2012. aug. 27. 02:29
 18/18 A kérdező kommentje:
Most meg eszembe jutott hogy Németországban 80-90 es években is szívesen lettem volna tini,mert Berlin gyönyörű az ország meg jó helyzetben van/volt,meg az oktatás is hasonlóan szigorú mint Magyarországon.
2012. aug. 27. 14:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!