Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mely években lennél/lettél...

Mely években lennél/lettél volna tinédzser? Miért, és hol?

Figyelt kérdés

Én személy szerint, a 70 es években,mert azok voltak az igazi jó idők.A szüleim sokat meséltek a 70es évekről,képeket meg filmeket is láttam..

de még a hatvanas évek is szimpatikusak.Mindenki olyan elegáns volt :)

A nyolcvanas évek is nagyon tetszenek,a zene a divat..minden.

A kilencvenes években sem lenne rossz,akkor meg jó bulik/filmek voltak.

Én legszívesebben Amerikában lettem volna tini mert nagyon tetszenek az iskolák,meg a városok meg persze az időjárás.

Na kíváncsi vagyok a válaszokra.

2012. aug. 25. 13:36
1 2
 1/18 ??.?? ***** válasza:
Én nem a múltban lettem volna tini, hanem inkább a 3000-res évek körül vagy 2500 körül. Igaz, hogy többet kéne tanulnom a múltról, de kíváncsi vagyok a jövőre és azt csak úgy tudhatnám meg, ha abban az időben élnék. A hely meg inkább London! Nekem London jön be, mert egyrészt tudnák angolul és nincs olyan nagy erőszak. Amerikában szerintem nagyobb az erőszak!
2012. aug. 25. 13:44
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

én ha hiszed vagy sem, az 1800-as évekbe! nagyon tetszik :D

vagy az 1920-as évekbe

2012. aug. 25. 13:45
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
előző vagyok én is angol lennék
2012. aug. 25. 13:46
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
1800as évekbe mennék és Franciaországba
2012. aug. 25. 13:52
 5/18 anonim ***** válasza:
#1 Tudnék!!! Nem tudnák! #2 Években!!! A válaszom az, hogy én a '80-as években voltam tini, nagyon jó volt. Azt kell, hogy mondjam, sokkal jobb, mint most, akkor még voltak emberi kapcsolatok. Ma már felszínes minden, ritka az igazi barátság.
2012. aug. 25. 13:58
 6/18 anonim ***** válasza:
Én az ókori demokratikus Rómában.
2012. aug. 25. 15:20
 7/18 A kérdező kommentje:

hmm :) micsoda érdekes válaszok.

Ó Franciaország is jó, gyönyörű szép.

hát az ókorban lehet kicsit túl egyszerű lett volna,de azért kipróbálnám.London is érdekes ,viszont az időjárás depresszív volt mindig is,ezért nem is tudom..

5. válaszoló,hát igen elhiszem..sajnos ma már nincs ilyesmi,se nekem se a legtöbb embernek.:(

Jöhetnek még válaszok.

2012. aug. 25. 15:42
 8/18 anonim ***** válasza:

Én a 80-as években lennék tini és csatlakozok a Londonba vágyók táborába:D

Hogy miért?

A kapcsolatok, a zene, a nagy változás, minden pörög és kevesebb a kocsi...több idő jut arra, hogy komolyan élvezzük a fiatalságot:) Na meg egyre jobban megy fel a ponthatár is az egyetemre való bekerüléshez...

Angliába meg azért mennék, mert tetszenek kipróbálnám a buszon iskolába menet a felső emeletre milyen felülni és onnan nézelődni..(Bár ha belegondolok, milyen nehéz lehet onnan lekecmeregni a leszálláshoz ha nagy a tömeg..)

Akkor a koronaékszer őrei..egész nap mozdulatlanul állnak..érdekes munka lehet...biztos lenne mit mesélniük, mit élte át(az álláson kívül)

A stílusa is érdekes számomra...

Most ezek olyan dolgok amiket a filmekben lehet látni, de nem azért tetszik,hanem mert amúgy is voltam már 1x ott és nagyon tetszett:)

Az időjárást leszámítva persze...itthon akkor 28 fok volt kint pedig 10cm-es hó tombolt...meg elég kiszámíthatatlan az egész..De oda születnék és tudnék angolul anélkül, hogy gondolkoznom kéne, most melyik igeidőt használjam a 12 közül:)

16/L

2012. aug. 25. 15:45
 9/18 anonim ***** válasza:
#8 Ez az időjárás dolog kissé furcsa nekem. Jó párszor jártam Angliában, náluk eleve nagyon ritka a hó. Az meg végképp furcsa lenne, hogy otthon 28, ott meg havazik!
2012. aug. 25. 15:52
 10/18 anonim ***** válasza:
Én max. 1-2 éjszakára, 60-70-es években USA. De aztán jönni haza, mert utálom azt a helyet, de a filmekből szimpatikus. :D
2012. aug. 25. 15:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!