Miért nem tudok úgy viselkedni mint egy tinédzser?
Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok. Egy ideig elég fiús voltam. Most már azért lányosan öltözök, de viselkedésre még mindig nem tudok olyan lenni. Képtelen vagyok sikongatni, meg kiabálni, de nagyon lelkesedni valamiért sem. Hülyének érzem magam, úgy érzem a többiek biztos lenéznek stb. Egyszer egy lány megkérdezte hogy volt e már barátom, mondtam nem. Erre teljesen meglepődött, és mondta hogy engem ilyen pasizósnak gondolt(hozzá tenném nagyon minimálisan sminkelek és nem öltözöm pics@san)Ezen nagyon meglepődtem. Nem tudok feloldódni társaságban.
2012. márc. 28. 08:03
1/9 Jurij Orlov válasza:
Mert nem vagy gyökér mint az áttlag :) Magasabb fejletségi szintet képviselsz :)
2012. márc. 28. 08:12
2/9 anonim válasza:
Lehet onbizalomhianyod van es azert nem tudsz feloldodni.
2012. márc. 28. 08:21
3/9 anonim válasza:
Ugyanilyen vagyok. Csak még nem öltözök lányosan. Engem nem érdekel, hogy lenéznek meg ilyenek, annyi dolguk van. Vannak akik nem néznek le :)
15/L
2012. márc. 28. 08:23
4/9 anonim válasza:
Nyugi, semmi baj nincs veled. Én 22 éves koromig magassarkút se vettem fel, csak a szalagavatómra meg a ballagásra. Lazán, sportosan öltözködtem. Aztán most meg imádom a csajos holmikat, a magassarkút.
Viszont ezt a p:csás, sikongatós marhaságot utálom. :D Külföldön élek, múltkor találkoztam egy amerikai lánnyal, aki úgy indított, hogy beborult a nyakamba és össze vissza puszilt, majd az egész találkozás alatt be nem állt a szája és sikongatott, ha valami olyat mondtam. A hideg kirázott tőle :D
2012. márc. 28. 08:38
5/9 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom. Persze felszínesnek gondolom azokat a párbeszédeket amiket hallok lány társaimtól, de szerintem ebben a korban ez számít normálisnak, nem az hogy egész nap némán ülök és állok. Ez lenne a magasabb fejlettség? Olyan egyedül vagyok egész nap hogy a kiborulás szélén vagyok. Voltak barátaim, de elváltak az útjaink és csak ritkán találkozunk. Egy ideig panaszkodtam itthon, mert nem bírtam máshogy, mostanra megszoktam annyira, hogy magamban tartsam.
2012. márc. 28. 08:38
6/9 anonim válasza:
megkérdezhetem h hova valósi vagy?
2012. márc. 28. 15:46
7/9 anonim válasza:
Az normális, ha nem vagy az a sikongatós lány, én sem vagyok, a lányok egy része nem az. De azt írtad lelkesedni sem nagyon szoktál semmiért, ez kicsit olyan apatikus/érzéketlen dolog. Én megértem, én sem vagyok olyan érzelmes. Ja és az a lány, szerintem azért gondolt "nagy pasizósnak", mert gondolom keveset beszélsz és ettől olyan titokzatos vagy, amit egyes pasik bírnak. Egyébként, a normális tinédzserek ilyenek is lehetnek. Vagy te még nem láttál olyan korodbeli lányt, aki hasonlít hozzád?
2012. márc. 28. 15:47
8/9 A kérdező kommentje:
Budapesti, de ez miért számít?
Dehogynem, mondom vannak barátaim, bár kicsit eltávolodtunk, így, hogy mindenkinek sok dolga van.
2012. márc. 28. 16:17
9/9 anonim válasza:
Hát én se vagyok az a csajosan öltözködő lány, sokáig nem fogadtam jól az ilyen kritikákat... najó még most is van mit rajta csiszolni :D, de most már elfogadtam, hogy az ő véleményük nem számít :)
Am meg ha valaki mellettem elkezd sikongatni... attól kivagyok, de nagyon :D
Volt már barátom, de semmi komoly, de most még jobban úgy vagyok, hogy kösz nem :).
Ne érezd magad hülyének... én azon csodálkozom, hogy azok a lányok nem érzik magukat hülyének xD
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!