Most jöttem rá hogy éretlen vagyok a koromhoz képest. Mit tegyek?
egyáltalán megfordult a fejedben ez a gondolat - ettől kezdve szerintem már érettebb vagy a 17 évesek nagy részénél
egyébként meg, mit jelent az, hogy valaki érett? Hogy egy irodában ül és könyvet olvas és van egy piros autója meg egy albérlete? Mármint...ah
szerintem ez nem baj:D az ilyen emberekkel általában jó lenni, mert el lehet velük hülyéskedni.
attól, hogy 18 leszel, nem sok minden változik. ha felnőttként is ilyen maradsz, az külön jó is. persze egy csomóan úgy vannak vele, hogy akkor ők most felnőttek és komolyak, de inkább csak merevek és unalmasak.
legalábbis én kiskoromban mindig jobban bírtam az olyan felnőtteket, akik viccelődtek, és nem ilyen tipikus felnőtt dolgaik voltak, hogy 'na és mi van a céggel blabla'XD
én nemsokára leszek 17, és a legjobb barátnőmmel néha olyan baromságokkal szórakozunk, hogy megfordul a fejemben, hogy akkor hány évesek is vagyunk. de igazából nem zavar, ha ilyen vagyok akkor azt nem kell megváltoztatni, meg tudok komoly lenni, ha arról van szó:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!