Milyen az aki érzelmileg éretlen?
aki sokat gondolkodik ,hogy mit cseszett el, az annak számít?
vagy aki könnyen beleszeret a másikba?
ki számít annak?
vagy pont ,hogy túl érett lennék a mások iránti empátiámmal?
ugyanakkor ott van a "mindent felnagyítok" mentalitás is
inkább érzelgősnek mondanám magam(persze nem az a b.zis típus, de nap mint nap vissza kell fognom magam ,hogy ne nézzenek hülyének)
aki sokat agyal, az nem feltétlen, aki könnyen beleszeret emberekbe, az meg legfeljebb összekeveri a szerelmet valami mással. az empátia pont az ellenkezője.
az érzelmileg éretlen, vagyis a gyerekes ember az reaktív, rá mondják, hogy hangulatember, akaratos, nem viseli el, ha nincs igaza, vagy ha a céljait nem, vagy csak késleltetve éri el. a sértődékenység az egyik legbiztosabb jele, hogy érzelmileg éretlen vagy.
Kérdező, mennyi idős vagy?
Amiket leírtál jellemző rám, tehát én is érzelmileg éretlen vagyok, bár inkább gyerekesnek nevezem magam.
29/L
hát bakker. ez így nagyon nem jó..
elég sok mindent odaadnék azért ,hogy érettebb legyek, hogy akárcsak olyan legyek mint a legtöbb normális ember
18 éves
ilyentéren gyereknek, de viszont nagyon sok más területen komolyabb vagyok mint a legtöbb velem egykorú, csak azt nem értem mit tettem én ezért hogy ilyen lettem:\
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!