Segítség megőrülök!?
énis ien vagyok :D
de én inkább utálom az embereket és azért nem lépek ki itthonról
engem nem zavar ez az itthonlét
Az első lépést már megtetted a "gyógyulás" felé, mégpedig azzal hogy beismered , belátod hogy ez így nem egészséges. A haverokból lesznek majdan a barátok, ez tapasztalat alapján mondom.Ha sokat msn-ezel akkor próbálj meg valamilyen közös programot megszervezni a haverjaiddal.
például: beültök egy kocsmába, isztok egy kólát. Aztán meg biliárdoztok,vagy mittudomén. Kezdésnek ez is jó. De említhetném még a fizetős strandokat is, esztek, isztok, fürödtök, bámuljátok a csajokat. Aztán a többi program majd jön magától. A gépezés(PC) az nem egy rossz dolog, persze csak mértékkel , én is PC-n játszok, netezek, fórum, msn egyéb. A tv-t meg messziről kerüld el.
:(
nézz tótékat, az tuti feldob. egy időre.. jhaj nemtudom.. együttérzek.
bár én még finnyázom is... namindegy, nem mesélek mert akkor még bűntudatom is lesz, imádom a hülyeségeim..
:(
én is nagyon egyedül érzem magam :(
A 3-dik valaszolo mar leirta amit akatam, es igaza van.
Van egy "baratnom" es ugy el van a virtualis emberekkel (en igy hivom a chatteseket), hogy ki sem lehet mozditani a lakasbol, igy egyre kevesebbet jarok hozza :(
Tehat a haverjaiddal menny el egy uditore, setalni, okorkodni. Ne a gep es a tv hatarozza meg az eleted! :)
Sok sikert!
32/L
Én is ilyen vagyok.. És mindig elkezdek valamit.. Kivéve havrkodni.. Szóval elkezdek tornázni, gyúrni itthon vagy telöltök egy csomó filmet és 3 napig csak filmet nézek.. Rendszerint horrort. :D Ha már tönkre teszem magam, akkor mindent bele kell adni! Olyan fehér vagyok mint a fal nyár közepén.. Nekem kb bből áll 1 nap: felkelek ezsek, gép, könyvet olvasok, gép eszek, könyvetolvasok, gép, olvasok, gép, torna ezt olyan hajnali 4körül.. És a reggeli felkelés az olyan 2körül szokott történni!
Nincsenek barátaimat az összeset elvesztettem, a menők közt voltam és most 1 nagy lúzer lettem.. Hát ezt dobta a gép! Engem nem vonzanak az emberek, bár néha elszomorodok.. De hát ez van.
Remélem neked sikerül kitörni a 4 fal közül! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!