Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Segítség megőrülök!?

Segítség megőrülök!?

Figyelt kérdés
Magam alatt vagyok mert nincsenek igazi barátaim csak pár haver akikkel szinte sosem találkozom, egész nap itthon ülök, semmit sem csinálok, illetve mégiscsak:gép, tv, gép, tv, gép, tv...minden nap uolyan!mindjárt suli és nem vagyok képes megmozditani a seggem csak fel- alá járkálok a lakásban vagy ülök...unatkozom, egyedül érzem magam...:\'( MAyDAY!!!!MAYDAY!!!
2009. júl. 24. 22:10
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
83%

énis ien vagyok :D

de én inkább utálom az embereket és azért nem lépek ki itthonról

engem nem zavar ez az itthonlét

2009. júl. 24. 22:28
 2/12 anonim ***** válasza:
81%
Hany eves vagy?Hol elsz?
2009. júl. 24. 22:30
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Az első lépést már megtetted a "gyógyulás" felé, mégpedig azzal hogy beismered , belátod hogy ez így nem egészséges. A haverokból lesznek majdan a barátok, ez tapasztalat alapján mondom.Ha sokat msn-ezel akkor próbálj meg valamilyen közös programot megszervezni a haverjaiddal.

például: beültök egy kocsmába, isztok egy kólát. Aztán meg biliárdoztok,vagy mittudomén. Kezdésnek ez is jó. De említhetném még a fizetős strandokat is, esztek, isztok, fürödtök, bámuljátok a csajokat. Aztán a többi program majd jön magától. A gépezés(PC) az nem egy rossz dolog, persze csak mértékkel , én is PC-n játszok, netezek, fórum, msn egyéb. A tv-t meg messziről kerüld el.

2009. júl. 24. 22:31
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

:(

nézz tótékat, az tuti feldob. egy időre.. jhaj nemtudom.. együttérzek.

bár én még finnyázom is... namindegy, nem mesélek mert akkor még bűntudatom is lesz, imádom a hülyeségeim..

:(

én is nagyon egyedül érzem magam :(

2009. júl. 24. 22:42
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

A 3-dik valaszolo mar leirta amit akatam, es igaza van.

Van egy "baratnom" es ugy el van a virtualis emberekkel (en igy hivom a chatteseket), hogy ki sem lehet mozditani a lakasbol, igy egyre kevesebbet jarok hozza :(

Tehat a haverjaiddal menny el egy uditore, setalni, okorkodni. Ne a gep es a tv hatarozza meg az eleted! :)

Sok sikert!

32/L

2009. júl. 25. 00:21
 6/12 anonim ***** válasza:
én is ugyan igy vagyok csak én nem járkálk fe alá :D de nekem sincsenek barátaim, és én igy érzem jol magam. szerintem nem örültél meg , mert minek az a sok kihasználó beképzelt magának való pletykás barát-barátnő. inkább egyedül mint azokkal :D:D:D ennyi szerintem igazam van. semmi bajod, olyan vagy mint én. :) remélem segitettem.
2009. júl. 25. 14:35
 7/12 anonim ***** válasza:
én is ilyen vok nem mek sehova és nem szeretem az embereket
2009. júl. 25. 16:05
 8/12 anonim válasza:
100%
szerintem meg igen is keressél barátokat magadnak! legyen az myvip vagy iwiw. barátok nélkül nem lesz jó életed, mire gondolsz majd vissza majd felnőtt kordba? akik azt javasolják, hogy nincs baj meg hogy utálják az embereket azokkal is gond van, mert csak áltatják magukat azzal hogy azért nincsenek barátaik mert valószinű csúnya pattanásos idióta gamer retkek, és még az anyjuk sem szereti őket ezért vállasztották ezt maguknak, hogy azért nincsenek barátaik mert nem akarnak maguknak... valószinű, hogy nem azért mert képtelenek beilleszkedni... természetesen nem egyből lesznek barátaid, és a látszat barátságok se érnek sokat, de ez ellen csak te tudsz tenni, ha szeretnél barátokat akkor keress magadnak, ne legyél félénk mert akkor ott maradsz magadba és 40 évesen egy dagadt nő mellett fogsz ébredni, aztán felakaztod magad egy hétfő délután a hátsókertben... szal hajrá :D
2009. júl. 25. 21:58
 9/12 anonim ***** válasza:

Én is ilyen vagyok.. És mindig elkezdek valamit.. Kivéve havrkodni.. Szóval elkezdek tornázni, gyúrni itthon vagy telöltök egy csomó filmet és 3 napig csak filmet nézek.. Rendszerint horrort. :D Ha már tönkre teszem magam, akkor mindent bele kell adni! Olyan fehér vagyok mint a fal nyár közepén.. Nekem kb bből áll 1 nap: felkelek ezsek, gép, könyvet olvasok, gép eszek, könyvetolvasok, gép, olvasok, gép, torna ezt olyan hajnali 4körül.. És a reggeli felkelés az olyan 2körül szokott történni!

Nincsenek barátaimat az összeset elvesztettem, a menők közt voltam és most 1 nagy lúzer lettem.. Hát ezt dobta a gép! Engem nem vonzanak az emberek, bár néha elszomorodok.. De hát ez van.

Remélem neked sikerül kitörni a 4 fal közül! :)

2009. júl. 26. 17:35
 10/12 anonim ***** válasza:
Ohh bocsi a sok hibáért csak iszonyatosan siettem....
2009. júl. 26. 17:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!