Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ma minden olyan furcsának...

Ma minden olyan furcsának tűnik, mitől van ez?

Figyelt kérdés
Rendszerezett,komoly személy voltam, de egy ideje változtattam, mert úgy éreztem, hogy kikell engedjem a gőzt, különben tönkremegyek. Ez meg is történt, ugyanis egy ideje naponta szórakozom (érts mindenfajta szórakozást) és 2 nappal ezelőtt még olyan boldog voltam, mint még soha életemben...de ma már minden megváltozott a szememben. Nem vagyok már az aki voltam és ez egy enyhe megbánással tölt el, bár ugyanakkor nem értem, hogy miért, hiszen pont én akartam ezt és jól éreztem magam végre egy rövid ideig....szerintetek mitől van ez ?
2012. aug. 23. 11:09
 1/3 anonim ***** válasza:
Nemed, korod? Lehet privátban is. Van rá tippem, csak szükséges hozzá ez az információ.
2012. aug. 23. 12:43
 2/3 A kérdező kommentje:
17/L
2012. aug. 23. 12:44
 3/3 anonim ***** válasza:
Kamasz vagy, ez ilyen. Nem furcsa dolog ebben a korban a hangulatingadozás.
2012. aug. 23. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!