Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit jelent ez? Nagyon furcsának tűnik nekem.
Figyelt kérdés
Nemrég bejelölt a facebookon egy fiú, akit nemrég ismertem meg a barátnőm által.Jó fej,humoros, mindenből humort csinál...én csak ezt a felét ismerem.Elfogadtam, és megbökött. Miért tette ezt? Unalomból, vagy tetszek neki? Nem értem én az ilyen bökéses dolgokat mivel nem vagyok facebook párti, ritkán vagyok fent. Ha tetszek neki, akkor miért nem ír rám? Ha meg nem, akkor unalomból tette azt vagy mi? :D 18/L2012. jún. 23. 11:33
3/7 anonim válasza:
Vigyázz,mert az ilyen "túl vicces"gyerekek általában ezzel palástolnak valamit.
4/7 anonim válasza:
Ez csak arra jó, hogy felhívja a figyelmed, h akar valamit, illetve ha visszabököd, és nem közeli ismerősként van jelölve, akkor asszem ilyenkor 1 napra azzá válik...de ez nem biztos!
5/7 guido válasza:
Majd 1x viccesen becsempészi neked a dolgokat, ha nem figyelsz xD
6/7 guido válasza:
Semmi jelentősége. A facesek szerint azt jelenti, hogy megakar dugni téged :D
7/7 A kérdező kommentje:
Áh köszönöm a válaszokat xD
2012. jún. 23. 14:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!