Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szerintetek tényleg az vagyok? :s

Szerintetek tényleg az vagyok? :s

Figyelt kérdés

Az eggyik ,,barátom"(már nem az),mondta hogy egy szánalmas lúzer vagyok,meg hogy ha találok barátnõt az valószínû hogy vak lessz.Én nem is tudom,lehet hogy az vagyok?Általában szabadidõmben állatkákkal(házi állatokkal,vagy vadlesen vagyok) foglalkozok,és tulajdonképpen csak focizok,azon kívül nem nagyon megyek társaságba,mert kicsit félénk vagyok.

Szerintetek az vagyok?Lúzer?Légyszives segítsetek!Min kéne változtatni?

2012. aug. 21. 20:40
 1/8 anonim ***** válasza:
1 az nem barátod :D ha barátod lenne nem mondaná , hogy lúzer vagy max. hülyeségből !2.Szerintem szard le a véleményét és ne foglalkozz többet vele , és ne válzozz meg senki kedvéért .
2012. aug. 21. 20:50
 2/8 anonim ***** válasza:
nem vagy az nyugodj meg :D
2012. aug. 21. 21:09
 3/8 anonim ***** válasza:
Semmi baj veled.Nem vagy looser.Nem kell változnod.Vannak nők akiknek biztos,hogy bejössz,és akiknél a haverodnak esélye sem lenne...
2012. aug. 21. 21:13
 4/8 A kérdező kommentje:

1.-nek Már nem a barátom mert ott helyben tarkón vágtam mert kötözködött :D

2.De a többiek folyton kiközösítenek mert nem követem ezt a ,,b*zi vagyok party szemüvegben,meg elcseszettül kinézõ sapkában"

3-nak Volt egy lány akibe szerelmes voltam,de ki kosarazott egy a fentebb említett f*szkalapért :'(

2012. aug. 21. 21:20
 5/8 anonim ***** válasza:
2. szard már le őket. :D látom értelmes vagy a tbbiekhez képest hát ehhez is tartsd magadat :D
2012. aug. 22. 08:04
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszi az értelmes válaszokat!Legszivesebben le sz*rnám õket ahogy mondtad,de fojton engem piszkálnak,meg szekálnak,úgy mond nem hagyják magukat elfelejteni:D.De szerintem sulikezdéskor nem lessz ilyen gondom mert amekkora balf*szok meg buktak:D
2012. aug. 22. 10:14
 7/8 anonim ***** válasza:
En falra maszok a a sapkas, rikito csogatyas, one direction-os fiuktol! Ha nem nezel ki olyan jol, bar sztem arra a gyerekre ne hallgass, edzel sokat! Napi 20-40 felules, fekvotamasz! Ne legyel b*zis fiu, azokat csak a 10 eves kis agyon festett visongok szeretik! :) 14/l
2012. aug. 22. 23:06
 8/8 A kérdező kommentje:
Hát már nekem is herótom van az ilyen s*ggfejekbõl,akkora egy par*sztok hogy traktorral mennek gokartozni.Amúgy szoktam gyúrni mer szerintem az a focinál elengedhetetlen.
2012. aug. 23. 10:48

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!