Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Itt a sulikezdés és kicsit...

Itt a sulikezdés és kicsit tartok tőle. Tudnátok tanácsot adni?

Figyelt kérdés
Az osztályunk nagyon jó kis osztály. Én viszont néha nem találom köztük a helyem, ugyanis vannak olyan lányok, akik úgy érzem, lenéznek, nem kedvelnek. Valami "vicceset" mondanak az emberről, ami bántó, de ők ezt "nem komolyan gondolták." Van egy lány, aki szerint velem csak az a baj, hogy kevés az önbizalmam és nem merek kiállni a véleményem mellett. De én abban a közegben nem is tudok(az előbbi lány véleményére adok). Az önbizalmam tényleg kevés és tényleg csendes vagyok, de nem tudom, mit tehetnék...

2012. aug. 20. 21:23
 1/6 anonim válasza:

Mitől félsz? Mi lesz hogyha megmondod nekik a véleményedet?

Most komolyan, ennyire tartasz tőlük?

2012. aug. 20. 21:38
 2/6 ÉnésaLepény válasza:

Nem kell mindenkinek tetszeni. Lenéznek? Csak nyugodtan. Nem kedvelnek? És akkor mi van? Ők talán olyan bájosak, kedvesek és csodálatosak, hogy mindenki odavan értük? Ha nem a barátaid, vagy közeli ismerőseid, akkor ne foglalkozz a véleményükkel. Mondhatnám, hogy csapd le őket egy szívlapáttal (csendes megoldás), de elítélem az erőszakot, úgyhogy csak mosolyogj rájuk kedvesen, mintha azt mondanád: "Te szegény pára, viccesnek hiszed magad, ugye? Jól van, nevessél csak, én is jót röhögök a hátad mögött."

Ehhez persze kell egy kis gyakorlat mimika terén, de bele lehet jönni.

2012. aug. 20. 21:43
 3/6 anonim ***** válasza:

tudom mit érzel.

velem is így bántak,de most az új sulimban megmutatom, hogy engem már pedig tisztelni kell.

2012. aug. 20. 23:42
 4/6 anonim válasza:
Sajnos velem is ez a helyzet. Nagyon visszahuzodo, magamba fordulo lány vagyok. Tele vagyok görcsökkel, gátlásokkal. Csak a csalädomba érzem jol magam, tudok feloldodni és magam lenni. Legfeljebb még a tök idegenekkel vagyok igy, akiket többet nem látok. De az osztälyba nagyon szarul érzem magam. Egy csomo ribi jár oda, akärcsak az egész suliba. Nem tudok velük mit kezdeni. Nem merem elöttük elmondani a véleményem, csak szorongok egész nap. Nincsenek barätaim, nagyon egyedül vagyok.
2012. aug. 20. 23:51
 5/6 anonim válasza:
Sajnos velem is ez a helyzet. Nagyon visszahuzodo, magamba fordulo lány vagyok. Tele vagyok görcsökkel, gátlásokkal. Csak a csalädomba érzem jol magam, tudok feloldodni és magam lenni. Legfeljebb még a tök idegenekkel vagyok igy, akiket többet nem látok. De az osztälyba nagyon szarul érzem magam. Egy csomo ribi jár oda, akärcsak az egész suliba. Nem tudok velük mit kezdeni. Nem merem elöttük elmondani a véleményem, csak szorongok egész nap. Nincsenek barätaim, nagyon egyedül vagyok. Nincs pasim, mert egész nap csak azon agyalok, hogy hogy tudnám elfogadtatni magam velük. Pedig elég szép vagyok. Szeretném magam kibeszélgetni egy értelmes lénnyel, és egy ölelés is jo lenne már.
2012. aug. 20. 23:55
 6/6 anonim ***** válasza:
utolsó,nem vagyunk mi rokonok?:D
2012. aug. 26. 12:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!