Milyen tanácsot tudnátok adni?
Van egy lány, akinek 7 és fél hónapos kapcsolata most ért véget. Viszont az a srác rettentő rossz körülmények között él, édesanyja prostituált (hogy el tudja tartani a fiát és magát), édesapja pedig otthagyta a családját, és csak azért tartották meg a fiút hogy kapjanak utána pénzt. (És ezt el is mondták neki), Enni alig tud otthon és borzasztó rossz lehet neki, viszont ez a lány (akivel szakított) nagyon jó dolog volt az életében, de csak ez..
Viszont a lány már nem szereti a srácot, hanem teljesen belém habarodott, én pedig belé, most hogy szakított vele mindenki sajnálja azt a srácot, a lánynak pedig rettentő bűntudata van. (hogy mit fog pl enni..) Ennek a lánynak majdnem az egész élete kész lelki roncs, apai szeretetet alig kap, mamája meghalt, tegnap mondta neki az édesanyja hogy pár órája van hátra a másik mamájának, édesanyja pedig sűrűn rosszul van, a lány pedig rettentően beteg.
Sűrűn felhozza hogy neki elege van az életéből, mert nem kap szeretet és boldog akar végre lenni.
A lényeg: Most ugye szakított a pasijával fél év után, és nagyon sajnálja a srácot hogy mi lesz vele, és a fejéhez is vágták hogy "szegény peti", lelkileg teljesen ki van készülve, de közben engem szeret és velem akar lenni.
Tanácsot senki nem adott neki mert nem tud, ezért fordultam a gyakorikerdesek-hez.. Valami tanácsot adjatok neki könyörgöm mert borzasztó élete van így.. =((
Ha van még esély az újrakezdésükre, akkor távolodj el a lánytól és hagyd, hogy ők újra összejöjjenek. Nekik szükségük van egymásra.
Tudom, hogy te is szereted őt. De ha ők meglehetnének együtt, akkor hagyd őket.
Ha pedig nem (mindez függ a szakításuk okától és körülményeitől), akkor jöjj össze a lánnyal, a srácon meg próbáljatok valahogy segíteni kicsit...
Ez az én véleményem. Elismerem ugyanakkor, hogy igen bonyolult az ügy és én is nehezen jutottam erre az álláspontra. Igazából nincs nagyon jó megoldás, csak kevésbé rosszabbak. Remélem, tudtam ötletet adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!