Biszexuális vagyok?

Figyelt kérdés
Lány vagyok, talán biszexuális. Éreztem már olyan hihetetlen rajongást egy azonos nemű iránt, hogy szerintem az már szerelem. Egy csókot, sőt annál többet is el tudnék képzelni egy lánnyal. Viszont mikor megtetszik egy fiú, az annyira más érzés... Olyan "erősebb". Szerintetek biszex vagyok?

2012. aug. 20. 21:20
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Attól,hogy a fiúkat szereted attól még szexuálisan vonzódhatsz a másik nemhez.Jah biszex vagy.
2012. aug. 20. 21:21
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem vagyok biztos benne, hogy a való életben élveznék egy fent említett szituációt egy lánnyal.
2012. aug. 20. 21:22
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Elképzelhető, de ez csak akkor tudnád biztosan, ha élesben lennél. Egyik ismerősöm is teljesen abban a hitben élt, hogy ő biszex mert fülig szerelmes lett egy lányba, amikor pedig már "eksön tájm" volt, rosszul lett... Nem bírta megtenni. Elég gáz volt szegénykéknek, de legalább megtudta, hogy nem biszex. Remélem érted mire célzok.:) (Bocsánatot kért a lánytól, lehet bunkón hangzik, de hirtelen rosszul lett... /Én meg a röhögéstől, a játszótér másik végében./
2012. aug. 20. 21:24
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Próbáld ki!
2012. aug. 20. 22:51
 5/5 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem ne próbáld ki, és ne gondolkozz ezen, ha beképzeled magadnak, akkor még a végén az leszel...
2012. aug. 21. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!