Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Az emberek mért vágják maguk...

Az emberek mért vágják maguk alatt a fát?

Figyelt kérdés
2012. aug. 18. 23:24
 1/7 anonim ***** válasza:
Mert szeretnek szenvedni.
2012. aug. 18. 23:28
 2/7 A kérdező kommentje:
Mért szeretnek szenvedni?
2012. aug. 18. 23:46
 3/7 anonim ***** válasza:
Pontosan mire célzol?
2012. aug. 19. 00:14
 4/7 anonim ***** válasza:
Konkrétan mire gondolsz?
2012. aug. 19. 20:51
 5/7 A kérdező kommentje:
Hogy ha valaki tudja hogy rossz vége lesz, ha így folytatja, de mégis folytatja. Mondjuk ez lehet egy alkoholista, de mondjuk egy elhízott ember, akin már cukorbeteg szívbajos és mégsem változtat. Ilyesmikre gondolok. Szval szinte szándékosan árt magának.
2012. aug. 19. 21:21
 6/7 anonim ***** válasza:
buták és lusták.ezt tudom erre mondani.
2012. aug. 20. 08:01
 7/7 anonim ***** válasza:

tényleg a többség buta és lusta, de ha jobbn kivizsgáljuk, szerintem sokszor más okai is vannak, lehetnek testi vagy lelki adottságok is.

például a legtöbb függőség pótcselekvés az üresség/szenvedés elkerülése ellen.

de így a kérdésedről nekem inkább a gazdaság és a környezetszennyezés jutott eszembe. tudjuk, hogy vannak nem fenntartható életvitelek, gazdasági szerkezetek, mégis ebben élünk, mert az önzés hajt minket a túlélésre/gyűjtögetésre. ugyanakkor ha pl valaki alkoholista, az megint más, ott pl egy problémát akar elnyomni, vagy ha nem törődik a betegségével, lehet, hogy nincs motivációja változásra, mert pl depressziós is, vagy ha a rossz táplálkozást nézzük, a legtöbb ember nem is tudja, hogy mi a helyes táplálkozás, stb... midnenhol más okok vannak.

2012. aug. 20. 11:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!