Kezd elegem lenni abból, hogy mindenki ribancnak tart csak azért, mert hülyeségnek tartom a monogámiát. Igazuk van?
Figyelt kérdés
Mindig akad szerelmi (akár állandó) partnerem aki elfogad, de az ismerősök, idegenek állandóan ítélkeznek felettem. Most csak azért tényleg rossz ember lennék, mert nem kívánok egy ember mellett megmaradni évekig - évtizedekig? Egyébként 26 éves nő vagyok, természetesen régebben voltak hosszabb ideig tartó párkapcsolataim, de közben rájöttem, hogy enélkül sokkal jobban érzem magam.2012. aug. 17. 16:25
21/21 anonim válasza:
Az első válaszolónak van igaza, mit érdekel mit mondanak?
Te döntöttél így? - Igen
Jól érzed így magad? - Igen
Akkor meg kit izgat a többi? Hadd főljenek a levükben, ha te jól vagy így? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!